Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Blondi pisze:Żyję ,trochę obolała ,kolano wielkości średniego arbuza ....Dobrej nocki wszystkim , którzy kciuki trzymali ,dzięki za dowody sympatii....miłe
Blondi przynajmniej raz jest za co potrzymać
Teraz już górki
Basiu moja najmłodsza siostra cioteczna - którą bardzo lubię - ma urodziny 16 września i horoskop raczej by pasował do niej.
A według tego horoskopu to ja jestem jeleń
agunia3 pisze:Basiu moja najmłodsza siostra cioteczna - którą bardzo lubię - ma urodziny 16 września i horoskop raczej by pasował do niej.
A według tego horoskopu to ja jestem jeleń
SOKÓŁ 21.03-19.04
Uwielbia być zakochany, często wybucha wielką namiętnością, ale jego uczucie ma trwałość słomianego ognia... Miewa kłopoty z wiernością, ale za to jest otwarty i szczery. Nie potrafi spiskować ani ukrywać swoich uczuć. Lubi seks i ma bujny temperament.
Może komuś sie sprawdzi
żebym to ja wiedział jak byłem młody...
a teraz ?
motylem byłem ale ... 10HDWdSU