Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
roxy pisze:Koniecznie pozdrówcie Victorię ode mnie, ach jakby się chciało tyle, że czasu brak:)
Na stronie internetowej "VIKTORII" przeczytałem , że robią zabawę karnawałową 14.02. Byłem tam kilka razy. Bardzo profesjonalnie gra ukraiński zespół "Blits". Świetny repertuar. Pamiętam że gdy wykonywali słynną cygańską "Mardżandę", to jedna z forumowych koleżanek wyskoczyła z obuwia i tańczyła..., a właściwie szalała na parkiecie boso. Miłego i udanego pobytu. Pozdrawiam
Pamiętam ich początki,jeżdżę do Buska od 2002 roku.Czasem szczególnie w dedykacjach powstawały zabawne sytuacje wynikające z lapsusów językowych.
Kiedyś bawili się pracownicy kieleckiej rozgłośni radiowej...dedykacja brzmiała "Dla radia Kielce najlepsze życzenia składa Maryja "