Poczekalnia na wyjazd w roku 2016 lub 2017.
-
robbo44
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 25 paź 2016 20:11
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 0
Re: Poczekalnia na wyjazd w roku 2016 lub 2017.
- andr58
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 sie 2013 11:53
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 8
Trzymajcie sie cieplutko w te deszczowe dni
- czapi
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 09 cze 2011 06:47
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 2
-
robert52
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 22 kwie 2016 12:49
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- aannaa
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 29 lis 2015 19:31
- Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
- Staż sanatoryjny: 9
- tygrys
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 gru 2011 12:12
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 20 razy
- Podziękowano: 3 razy
Po mimo pewnych perturbacji i przerażenia po sprawdzeniu licznika dziś około 10 rano:
SANATORIUM UZDROWISKOWE "TERESA"
Adres: RYMANÓW-ZDRÓJ, ZDROJOWA 54
Termin leczenia: 2016-12-07 - 2016-12-28
Nie dość,że w/w sanatorium w niczym nie przypomina sanatorium,dojazd do d...y :Zabiegi w innym miejscu.Jedzenie z cateringu dowożony różnie.To bardziej zajazd przy drodze.Miejscowość też niezbyt mi pasowała,bo będąc w Iwoniczu w Górniku coś mnie podkusiło żeby zobaczyć Rymanów-nic mi osobiście tam się nie podobało.Jeszcze ten termin :Święta Bożego Narodzenia po za domem.Już wyobrażałem sobie ten ostatni tydzień,zabiegi na hura przed Świętami itp.Pewnie liczą,że ludzie i tak odpuszczą i wyjadą przed Świętami,bo jaki to by był "catering w okresie Świątecznym i przed Świątecznym.(Bez sensu)
Po chwilowym szoku,postanowiłem zadzwonić do NFZ nie licząc w sumie na nic,bo w tym tygodniu ubyło zaledwie 23 numerki,a dziś rano nawet przybywały.Postanowiłem poprosić tylko o zmianę terminu,żeby nie na Święta,a tak myślałem sobie,że przeżyję i ten Rymanów. Ku mojemu zdziwieniu i bardzo miłej rozmowie Panie z NFZ zaproponowała mi w sumie moją ulubioną Muszynę
Musiałem chwilę poczekać na telefon zwrotny,ponieważ Lekarz musiał zgodzić się na zmianę miejsca ze względu na nadciśnienie.Trwało to zaledwie 5 minut(w niepokoju),ale :
Dzięki uprzejmości Pani z NFZ zmiana ze zwrotów na
SANATORIUM UZDROWISKOWE REVITA Muszyna
Termin leczenia: 2016-11-09 - 2016-11-30
Po mimo pewnych perturbacji i przerażenia po sprawdzeniu licznika dziś około 10 rano:
Nie dość,że w/w sanatorium w niczym nie przypomina sanatorium,dojazd do d...y :Zabiegi w innym miejscu.Jedzenie z cateringu dowożony różnie.To bardziej zajazd przy drodze.Miejscowość też niezbyt mi pasowała,bo będąc w Iwoniczu w Górniku coś mnie podkusiło żeby zobaczyć Rymanów-nic mi osobiście tam się nie podobało.Jeszcze ten termin :Święta Bożego Narodzenia po za domem.Już wyobrażałem sobie ten ostatni tydzień,zabiegi na hura przed Świętami itp.Pewnie liczą,że ludzie i tak odpuszczą i wyjadą przed Świętami,bo jaki to by był "catering w okresie Świątecznym i przed Świątecznym.(Bez sensu)
Po chwilowym szoku,postanowiłem zadzwonić do NFZ nie licząc w sumie na nic,bo w tym tygodniu ubyło zaledwie 23 numerki,a dziś rano nawet przybywały.Postanowiłem poprosić tylko o zmianę terminu,żeby nie na Święta,a tak myślałem sobie,że przeżyję i ten Rymanów. Ku mojemu zdziwieniu i bardzo miłej rozmowie Panie z NFZ zaproponowała mi w sumie moją ulubioną Muszynę
Musiałem chwilę poczekać na telefon zwrotny,ponieważ Lekarz musiał zgodzić się na zmianę miejsca ze względu na nadciśnienie.Trwało to zaledwie 5 minut(w niepokoju),ale :
Faktycznie przeżycie niezmierne w stresie...ale za to już będziesz pakował walizkę...Życzę Ci złotej polskiej jesieni ...miłego towarzystwa i super zabiegów....jednym słowem powodzenia....
- aannaa
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 29 lis 2015 19:31
- Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
- Staż sanatoryjny: 9
- E w a
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 22 cze 2014 19:30
- Oddział NFZ: Lubuski
tygrys pisze:Żegnam się z oczekującymi,życzę spokojnego oczekiwania i szybkiego skierowania.
Po chwilowym szoku,postanowiłem zadzwonić do NFZ nie licząc w sumie na nic,bo w tym tygodniu ubyło zaledwie 23 numerki,a dziś rano nawet przybywały.Postanowiłem poprosić tylko o zmianę terminu,żeby nie na Święta,a tak myślałem sobie,że przeżyję i ten Rymanów. Ku mojemu zdziwieniu i bardzo miłej rozmowie Panie z NFZ zaproponowała mi w sumie moją ulubioną Muszynęwolę nawet od Krynicy,bo ciszej ,spokojniej,a do Krynicy busik 1 zł. tak,że można jeździć i 3 razy dziennie.
![]()
Od zawsze wierzę w to, że co innym dobrego dajesz, to to samo odbierasz
W końcu każdy żyje po swojemu…
Życzę miłego odpoczynku i wspaniałych zabiegów
-
robert52
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 22 kwie 2016 12:49
- Oddział NFZ: Wielkopolski