Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Paweł !Masz tą moją fotke z Jagoda i Kasia u Kasi w pokoju?Ta z drinkami Jesli masz to też ją wrzuc.A co tam.ujawnie się. Moze Jadzia i Kosia nie będą zle.
Kasia serio dla morsa to już upały w tej chwili wejście do wody jest zimne nie mówię że nie ale bez efekty tego jak wcześniejsze miesiące czy ujemna temperatura
Orfeusz lepiej zapytać o zgodę, bo mogą dziewczyny być nie zadowolone. Ja mam fajne zdjęcie z meczu siatkówki z orzełkiem maskotką reprezentacji ale nie wrzucę - na zdjęciu jest też moja koleżanka.
kaska pisze:Orfeusz lepiej zapytać o zgodę, bo mogą dziewczyny być nie zadowolone. Ja mam fajne zdjęcie z meczu siatkówki z orzełkiem maskotką reprezentacji ale nie wrzucę - na zdjęciu jest też moja koleżanka.