Faktycznie , a w miejscu sugerowanego uzdrowiska są jakieś niezrozumiałe gryzmoły nie wyglądające na żadną nazwę miejscowości .Ale i tak pewnie będzie Krynica /z czego się w sumie ucieszę /, bo ostatnie 3 pobyty sanatoryjne miałam skierowania właśnie tam . Pozdrawiamrena12 pisze: Ja również w środę otrzymałam skierowanie do weryfikacji. Dzisiaj może załatwię lekarza i odeślę do NFZ. Uwaga balneologa jeżeli jest wpisana na pierwszej stronie skierowania jest informacją dot. poprzedniego pobytu w sanatorium. Miejsce aktualnego skierowania nie musi się powtórzyć.Pozdrawiam
![]()
![]()
Dolnośląski Oddział NFZ
- Alicja1691
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 30 kwie 2015 20:12
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 5
Re: Dolnośląski Oddział NFZ
-
rena12
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 25 sty 2016 19:25
- Staż sanatoryjny: 3
Te niezrozumiałe gryzmoły wg. mnie to są jednostki choroboweAlicja1691 pisze:Faktycznie , a w miejscu sugerowanego uzdrowiska są jakieś niezrozumiałe gryzmoły nie wyglądające na żadną nazwę miejscowości .Ale i tak pewnie będzie Krynica /z czego się w sumie ucieszę /, bo ostatnie 3 pobyty sanatoryjne miałam skierowania właśnie tam . Pozdrawiamrena12 pisze: Ja również w środę otrzymałam skierowanie do weryfikacji. Dzisiaj może załatwię lekarza i odeślę do NFZ. Uwaga balneologa jeżeli jest wpisana na pierwszej stronie skierowania jest informacją dot. poprzedniego pobytu w sanatorium. Miejsce aktualnego skierowania nie musi się powtórzyć.Pozdrawiam
![]()
![]()
![]()
-
rena12
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 25 sty 2016 19:25
- Alicja1691
- Super Kuracjusz

-
wielorybus
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 05 sty 2015 12:58
-
Kotka
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 23 mar 2015 12:41
- Staż sanatoryjny: 1
Skoro czas oczekiwania 26m - późna wiosna 2018
- Alicja1691
- Super Kuracjusz

Chyba raczej nie , bo zwroty spowalniają kolejkę , jeżeli oczywiście NFZ uzna zwrot za uzasadniony i delikwent wraca do kolejki. Chyba ,że ..... zwrot wg wszechwładnego NFZ jest niezasadny i biedny kuracjusz wypada z kolejkiwielorybus pisze:No dzisiaj nasz pociag zmienil sie chyba w pendolino - ubylo 641 numerkow w reumatologii co dalo mi przesiadke w 69 wagonikCzyzby tyle zwrotow swiatecznych bylo?
- wrocek
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 25 mar 2014 19:46
u mnie podobne spadki numerków. Wczoraj ponad 600 a dzisiaj ponad 300. Oby tak dalej. Pozdrawiam oczekujących w kolejce do sanatorium.
- tadek 1

- Na forum od: 13 gru 2013 04:53
- Staż sanatoryjny: 7
Pozdrawiam wszystkich oczekujących
-
julinka601

- Na forum od: 08 sie 2011 22:28