o mnie zapomniałaś? liczę na sierpieńAtina pisze:Oj chłopaki ,chłopakiby się działo,a może i tak będzie.
Jak kuty dostanie swój przydział to po nim na naszym forum pomorskim będę...ja![]()
![]()
koło lata
mój numer na dziś to 12800

o mnie zapomniałaś? liczę na sierpieńAtina pisze:Oj chłopaki ,chłopakiby się działo,a może i tak będzie.
Jak kuty dostanie swój przydział to po nim na naszym forum pomorskim będę...ja![]()
![]()
koło lata

Koło lata, to ja będę objeżdżał Gruzję i Armenię na rowerze. Wszystko zaplanowane, bilety kupione. Tam to dopiero będzie się działo.Atina pisze:Oj chłopaki ,chłopakiby się działo,a może i tak będzie.
![]()
koło lata

Sztani, ale bije od Ciebie optymizmem, to dobra cecha, ale ok. 12800 to ja miałem pod koniec marca, więc nie wiem czy załapiesz się latem, czego Tobie serdecznie życzę. No chyba, że weźmiemy pod uwagę lato, ale to na półkuli południowej.o mnie zapomniałaś? liczę na sierpień
mój numer na dziś to 12800

Tylko pogratulować pozostało, co czynię.kuty pisze:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
No i cytując klasyka z TV - " Nadejszła wiekopomna chwila"
![]()
![]()
![]()
![]()
Waćpan NFZ zaprosił mnie na swoje salony- tudzież z numerem 890
![]()
od 17 lutego do 9 marca 2016 roku będę kurował się w:
IWONICZU ZDROJU w sanatorium " PO JODŁĄ "

Atina, czy wiesz coś o tym sanatorium, jakieś szczegóły?Atina pisze:Kuty super miejsce a i "Pod Jodłą" fajnie jesthotel-sanatorium