Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kurcze macie sposoby na dobry mocny sen,tabletki ? co noc męczę się a to ból a to cholera wie co innego ,rano jestem jak zdjęty z krzyża nie ma takiego mocnego zdrowego snu
To zależy czym bezsenność jest spowodowana.Trzeba to wykluczyć. Ja mam lek p\ból. zmiekczajacy mięśnie i czasami wzmacniam hydroksizinum.Do tego wałek pod głowę i poducha elektryczna.Odlot! W wyjatkowych sytuacjach herbata mocna z melisy i dobry drink albo dwa
Kurcze może kryzys wieku średniego łóżko mam extra ,poduche też ,leki miałem i mam rozluźniające nic nie dawało ,coś ciepłego to ja bym niżej wolał niż pod głowę
temat idzie dobry ,będą zaraz wpisy i porady
Kiedyś zrobiłam sobie głodówke 3-dniowa.Na 3-ci dzień kupilam na sniadanie palcowke-kielbase.Tak marzyłam o tym sniadaniu ze nie dalam rady zasnąć. Wzięłam 2 tabletki typowo nasenne.Z rana zbudzilam się z dziwnym uczuciem w ustach.Bylam szczęśliwa myślą . że to jest skutek oczyszczenia organizmu.Niestety czar prysł . gdy mąż poinformował mnie.że ok.23.00 wstałami i zjadłam całe kółko kiełbasy i poszłam znowu spać .A ja myślałam. ze to był taki sen.
Tak Remi.Kocham zwierzęta. Uwielbiam vegan ale bez mięsa nawet 3 dni nie wytrzymałam pełne. Soki .wodę i herbatki ziolowe pilam.Zastanawiam się co bym zrobiła po tygodniu głodówki na widok swego kotka Az strach pomyśleć jakimi my ludzie jesteśmy potworami.Hodujemy kurki.swinki.króliczka. zachwycamy się nimi.Nadajemy im imiona a potem ciach i do obróbki. Najgorsi w piramidzie ssaków jestesmy.