Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
"Cóż warte jest życie bez miłości? Bez silnej, gorącej miłości do kobiety… Nic nie jest warte takie życie! (…) … czy może być większa sprawa niż miłość w ludzkim życiu? (…) Miłość zawsze będzie najpiękniejszą rzeczą w ludzkim życiu."
"...jak mam odnaleźć moją drugą połowę? Nie bojąc się ryzyka. Ryzyka, porażki, odrzucenia, rozczarowań.
Nigdy nie wolno nam rezygnować z poszukiwania miłości.Ten kto przestaje szukać przegrywa życie..."Paulo Coelho
"Moje ramię będzie zawsze przy tobie jeśli kiedykolwiek zechcesz płakać. Wszystko będzie dobrze, bo zawsze będę cię kochać, aż do dnia w którym umrę" Danielle Steel "Światło moich oczu"
Miłość nie polega tylko na okazywaniu romantycznych uczuć czy namiętności. Miłość to stan łaski.
Doświadczasz jej, gdy godzisz się z pełną prawdą o drugiej osobie, z tym co okrutne i z tym co boskie.
A ona godzi się z jednym i drugim w tobie. Przekonujesz się że nadal pragniesz dzielić z nią życie.
Kochać to znaczy wiedzieć o tym, co jest najgorsze w drugim człowieku i mimo to pragnąć go nadal całym sercem.
Wiedzieć że on czuje tak samo. To jest poczucie bezpieczeństwa i mocy. Cody Mc Fadyen- "Cień"
"Pomyślałam, że nie można się zmusić do miłości. Albo jest, albo jej nie ma. Jeśli nie, trzeba umieć się do tego przyznać. A kiedy sie kogoś kocha, należy robić wszystko, żeby ten ktoś był szczęśliwy."...
Richelle Mead – "W szponach mrozu"
"Kocham Cię...jak burza...tęcze, jak morze...wiatr, i lato...słońce. Jak łąka...zółte mlecze...
Kocham Cię...bo Ty i ...ja to tęsknota i marzeń tysiące... "