Dzień dobry... Forum Nasze Sanatorium. Rozmowy dzień i noc...Razem...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Re: Dzień dobry... Forum Nasze Sanatorium. Rozmowy dzień i noc...Razem...

Post autor: dani888 »

Cześć Majeczko :kwiat: .
Dużo prawdy jest w Twoim wpisie (wcześniejszym) , właściwie to napisałaś wszystko choć sądzę , że to i tak nic nie da . Jestem realistką więc nie robię sobie żadnych nadziei w tym temacie .
Tobie kochana i Twojej mamie życzę zdrówka i nie martw się , głowa do góry , będzie dobrze .
Wiem , że martwisz się i to jest normalne ale optymizm czyni cuda , pozdrawiam serdecznie :serce: .

P.s. czasem człowiek potrzebuje wygadać się , wyżalić , pośmiać się i pożartować i jak dla mnie to jest jak najbardziej normalne .
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Post autor: RudaAndzia »

Dzień dobry :kwiat:
Zapraszam na kawę ☕☕☕ a może nawet herbatę owocową z nutą pomarańczy i goździkami🍵🍵🍵, bo przy płynach lepiej rozmowa płynie, a sobota jak u mnie wiosenna i szybko płynie.
Majko peleryn mam wiele, a którą nałożę
to od pogody zależy 8-) :lol: , czasami mam też słynne już na Forum kalosze i ☂️ parasol w kropki ;) :)
Dani, to fakt, a potrzeba wygadania się, szczególnie na Forum to normalka, niektórzy lubią na private, a ja lubię po prostu kontakt 8-) :lol: :lol:
Skojarzenia poszły jak nic :lol: , no wiem niemożliwa jestem i chyba zaraz muzykę z gimnastyką włączę, żeby trochę z Wami pomarzyć o ile nie szkoda Wam czasu :oops:
https://youtu.be/C8YTNUgSz98
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

Cóż 🤔 i jak widać nic nie trafia 🙄😲
rybka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 13 mar 2013 15:51
Podziękował: 15 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: rybka »

Nie kapuję jaki macie problem :roll:
Ech, lepiej skoki obejrzeć..
Gość

Post autor: Gość »

Andzia... o prawdziwych kontaktach wybacz nie wiesz zbyt wiele...lub wprost przeciwnie i obrany azymut jest celowym działaniem. Lepiej kolekcjonuj parasole i pelerynki.😆
Dziewczęta... trochę mi się nastrój podniósł bo... być może w kwietniu chociaż na króciutki wypadzik się wybiorę, do jeszcze nie znanego mi uzdrowiska 👍. Ale to już od pomyślnych wiatrów zależy. Bardzo bardzo dziękuję Wam wszystkim za ciepłe słowa.😘
Rybko... bardziej oczywiście nie wyjaśnię z czym mam problem. 🤨Nie każdy musi się zgodzić i nie każdy musi rozumieć. Tym niemniej w skali życiowych problemów ten tutaj to pikuś 😉 Pozdrawiam ciepło.
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Post autor: RudaAndzia »

Majkio,
Chodziło mi o kontakty nie personalne i osobiste tylko o takie energetyczne 8-) :lol:
Wyparzony wskazany, bo trzeba trochę oderwać się od ziemi i pofruwać w niebiańskich obłokach,. zapomnieć o urazach, pospacerować a może potańcować albo pomilczeć, żeby usłyszeć głos swojego serca♥️
Każdy ma swoją metodę na odreagowanie, wypoczynek i życzę Tobie, aby wyjazd doszedł do skutku i żebyś mogła solidnie wypocząć 😄
Rybko nie ma problemu, to takie wiosenne forumowe przekomarzanki😀😀🤭
Ewa, bądź sobą i ponad wszystkim🤓
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: dani888 »

ewasz pisze: 27 lut 2021 16:46 Cóż 🤔 i jak widać nic nie trafia 🙄😲
Ewuniu , to przegrana sprawa , dobrze o tym wiesz , nie ma co się rozdrabniać :roll: , zachować trza spokój , omijać i tyle... uśmiechnij się kobietko :) .

Majeczko , jeśli Ci się uda i da się to w kwietniu wyruszaj kochana , obyś tylko uważała na siebie .
Każdy z nas potrzebuje jakiegoś oddechu od tego co się dzieje , od różnych problemów . To wszystko razem wzięte do kupy nie nastraja optymistycznie ale musimy z tym jakoś walczyć .

Rybko , właśnie obejrzałam skoki :) i skomentowałam w dziale - Sport :) . Zajrzyj jeśli masz chęć .

Pozdrawiam Was serdecznie , głpowa do góry , pierś naprzód i będzie dobrze , buziolki :serce: :kwiat: ;) .
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Zawsze byłam, jestem i myślę, że dalej będę sobą. Ci co mnie znają osobiście wiedzą najlepiej. Nic nie wskazuje na to bym się miała zmienić. Już nie ten czas ani ta pora na zmiany i dobrze.
Miło Rybeńko, że zawitałaś :serce:
Majeczko to byłoby super gdyby ten wyjazd się ziścił, trzymam w takim razie kciuki :D
Dani, racja tylko do przodu :D
A propos skoków to jest super, mamy mistrzostwo :D
ogrodnik
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2021 19:47

Post autor: ogrodnik »

Dobry wieczór :kwiat:
Poczytałem, i nic. Bo podobnej treści posty nie dawno pisałem.... Chyba spłynęło, i to z lekkim uśmiechem. A ja naprawdę byłem poważny.
Ja temu Forum, dobrze życzę. Ale któregoś poranka, nie będzie czasu na wypowiedzi, podsumowania, oskarżenia, kawkę, herbatkę i ciasteczko.
I tańcowanie. Każdy z nas obudzi się, i zostanie mu telefon w ręku. Jest na Forum sporo osób uzależnionych od niego, co widać patrząc a wykaz tematyczny, i na przemian tylko dwa lub trzy nikcki. To tak, jakby tylko dwie lub trzy osoby pisały do siebie. Tak, to jest stresujące, i lekko odbiera
chęci do rozmowy.
Andziu, jeśli Jesteś w stanie sobie to wyobrazić? Pomyśl, do kogo napiszesz, a raczej nie napiszesz już więcej?
Było i nie ma.
A wy tańczcie narody, bo nie pamiętacie co było, ani nie świadomi, co w przody, czas niesie. Bawmy się i drwijmy z wszystkich, których nie słychać,
pochowanych w ciszy, gdyż ochoty nie mają, by tu wspólnie oddychać.
.
Powiecie znów pesymizm i czarnowidztwo. Niczego więcej się nie spodziewam, ani na oklaski nie czekam.
Zakończę optymistycznie, oby moje słowa się nie ziściły. A wielu z nas nie stało się forumowymi samotnikami.
Samotność to nie słowa nieprzemyślane,
rzucane bezmyślnie,
lecz czas, gdy zrealizują się pomyślnie.
Samotny dom, samotny czas,
bez życia,
i cisza wokół nas trudna do ukrycia.

Dobrej nocy życzę. :kwiat:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Czasu nie zatrzymasz, ucieka jak woda przez palce.
Spożytkujmy go jak najlepiej.
Dobrej nocy Ogrodniku :D
ODPOWIEDZ