Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Alutko ,Bogutko szczęśliwej podróży ,super towarzystwa i kuracji
Bogutka , na parę dni to też wypoczynek ,jeszcze wybrane miejsce
Pogoda niech dopisuje ,dla wszystkich ,cmentarze oczekują
Będziemy , kibicować na forum wyjazdowym
Hello ,szalona paczuszko
Witam
Grażynka kawę zostawiła, w przerwie roboty częstuje się
Bogutka, Alutka już jedną nogą na wyjezdzie - super wypoczywajcie
Prognoza pogodowa zapowiada się korzystnie, więc wypoczynek i rehabilitacja powinny być udane
Gienia jedna nogą w powrocie
Dzień dobry
Pogodny chłodny dzień ,wstaje słoneczko za chmurki
Niech pogoda nam dopisuje ,jak najdłużej
Alutka w drodze na kuracje ,daj nam znaka
Gienia czas pożegnania ,nie lubię tego dnia wyjazdu
Ewaszku stypendystka ,czasem się nie zastawiać
Jak codziennie w pracy ,pozdrawiam
Miłego pogodnego dnia ,trzymajmy się w zdrowiu
Nutka na powitanie dnia https://www.bing.com/videos/search?q=yu ... ORM=VDRVRV
Dzień dobry Paczuszko
Melduję się już z Rymanowa jestem po wizycie u pielęgniarki i lekarza, pani doktor bardzo miła, zabiegi wszystkie na które liczyłam Posiłki mam na I zmianę, dziś już jestem po obiadku Pokój po remoncie, bardzo ładny, poznałam już współlokatorkę, myślę że będzie super
Pozdrawiam wszystkich serdecznie