Pogoda w naszym regionie

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Re: Pogoda w naszym regionie

Post autor: sztani »

anusia153 pisze:
sztani pisze:Inscenizacja odbywa się zawsze 15 lipca czyż by przyspieszyli Basiu :?: :(
Sztani dzisiaj była ,inscenizacja bitwy pod Grunwaldem odbywa się zawsze w weekend około 15 lipca :) dwa razy byłam , raz lało i było zimno , za drugim razem było ponad 30 stopni skwar był nie do wytrzymania.
A dzisiaj nawet w miarę pogoda dopisała w moich okolicach, było ciepło i słonecznie , pod wieczór dopiero znacznie się ochłodziło i zaczęło padać , ale zanim dojechałam do domciu chmurki powędrowały sobie gdzieś dalej :kwiat:
Tak Basiu i Aniu macie rację . Nie zawsze 15 lipca przypada w Weekend. za błąd przepraszam :kwiat:
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

Lublin słoneczny co nie wprawia mnie w euforię :?
ale inni lubią to niech mają :D
Po okropnej sobocie :evil: niedzielny luzik z kawulińską ;) wskazany
...chwilo trwaj ... :D :D :D
Awatar użytkownika
anusia153
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 08 gru 2013 08:04
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: anusia153 »

niedzielny poranek słoneczny , jest chłodno i wietrznie , grunt że nie pada i już jest dobrze :D jeszcze troszkę leniuchowania z kawusią i na spacerek w przyrodę :D . Miłej słonecznej niedzieli wszystkim życzę :kwiat: :kwiat: :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

:D Słoneczko całą gębą uśmiecha się do mnie , cieplutko , nie za gorąco , tak lubię :lol: :lol: Był poranny rowerek ....teraz będzie leżaczek ;) :lol: :lol: :lol: Spokojnej niedzieli życzę i pięknej pogody 8-) :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Lewek »

W końcu po całej dobie lania deszczu nieśmiało wychodzi słoneczko. Ciepło, ale nie upalnie. Pozdrawiam wszystkich i życzę miłej niedzieli , zarówno tym, którzy spędzą ja na łonie natury, jak i tym, którzy będą wypoczywać w domu :kwiat:
Awatar użytkownika
agunia3
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 wrz 2012 18:17
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: agunia3 »

Póki co to 30 stopni, słonko przed chwilą schowało się za chmury. Mam jednak nadzieję, że nie będzie padać bo mam plan wybrać się na spacer albo na przejażdżkę rowerową ale to już po obiedzie. Miłej niedzieli życzę :) :kwiat:
Awatar użytkownika
aqula
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 wrz 2013 20:13
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: aqula »

Aga tej 30 to troszkę zazdroszczę, bo u nas to 16-17 stopni, niebo zachmurzone i zbiera się na deszcz
Awatar użytkownika
agunia3
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 wrz 2012 18:17
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: agunia3 »

Aqula i do Ciebie dotrze słonko :) i takie temperatury :)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

anusia153 pisze:
sztani pisze:Inscenizacja odbywa się zawsze 15 lipca czyż by przyspieszyli Basiu :?: :(
Sztani dzisiaj była ,inscenizacja bitwy pod Grunwaldem odbywa się zawsze w weekend około 15 lipca :) dwa razy byłam , raz lało i było zimno , za drugim razem było ponad 30 stopni skwar był nie do wytrzymania.
A dzisiaj nawet w miarę pogoda dopisała w moich okolicach, było ciepło i słonecznie , pod wieczór dopiero znacznie się ochłodziło i zaczęło padać , ale zanim dojechałam do domciu chmurki powędrowały sobie gdzieś dalej :kwiat:
Dzięki anusiu153 za wyjaśnienie sztaniemu :) Jak zwykle wygrał Jagiełło ze swoimi rycerzami :) Dzisiaj jest drugi dzień obchodów rocznicy bitwy pod Grunwaldem. Pogoda do przeżycia ;) jest pochmurno, ale nie pada.
Pozdrawiam :serce: :kwiat:
Awatar użytkownika
Jasmina55
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 cze 2014 16:26
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Jasmina55 »

Dzisiaj piękna słoneczna niedziela życzę wszystkim forumowiczom słonecznego popołudnia :D
ODPOWIEDZ