Tak Basiu i Aniu macie rację . Nie zawsze 15 lipca przypada w Weekend. za błąd przepraszamanusia153 pisze:Sztani dzisiaj była ,inscenizacja bitwy pod Grunwaldem odbywa się zawsze w weekend około 15 lipcasztani pisze:Inscenizacja odbywa się zawsze 15 lipca czyż by przyspieszyli Basiu![]()
dwa razy byłam , raz lało i było zimno , za drugim razem było ponad 30 stopni skwar był nie do wytrzymania.
A dzisiaj nawet w miarę pogoda dopisała w moich okolicach, było ciepło i słonecznie , pod wieczór dopiero znacznie się ochłodziło i zaczęło padać , ale zanim dojechałam do domciu chmurki powędrowały sobie gdzieś dalej
Pogoda w naszym regionie
- sztani
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 28 gru 2012 09:59
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 12
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 7 razy
Re: Pogoda w naszym regionie
- margot
- W naszej pamięci

- Na forum od: 26 lip 2010 13:17
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6
ale inni lubią to niech mają
Po okropnej sobocie
...chwilo trwaj ...
-
forumowicz
- Lewek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2012 20:17
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 4
- agunia3
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 wrz 2012 18:17
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
- aqula
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 03 wrz 2013 20:13
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 2
-
forumowicz
Dzięki anusiu153 za wyjaśnienie sztaniemuanusia153 pisze:Sztani dzisiaj była ,inscenizacja bitwy pod Grunwaldem odbywa się zawsze w weekend około 15 lipcasztani pisze:Inscenizacja odbywa się zawsze 15 lipca czyż by przyspieszyli Basiu![]()
dwa razy byłam , raz lało i było zimno , za drugim razem było ponad 30 stopni skwar był nie do wytrzymania.
A dzisiaj nawet w miarę pogoda dopisała w moich okolicach, było ciepło i słonecznie , pod wieczór dopiero znacznie się ochłodziło i zaczęło padać , ale zanim dojechałam do domciu chmurki powędrowały sobie gdzieś dalej
Pozdrawiam
- Jasmina55
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 cze 2014 16:26
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 2