Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
rena12 pisze:A ja jeszcze czekam Sądzę, że to wina poczty ale mam nadzieję.
Możliwe , bo ja , a właściwie mój mąż, oddał osobiście w oddziale NFZ . Może też różni lekarze "weryfikują" weryfikacje , mam na myśli , że przy różnych schorzeniach są różni specjaliści ale w to raczej wątpię Pozdrawiam
Doczekałam się! Myślę,że ze zwrotów bo już za niwiele ponad dwa tygodnie. Ciechocinek od 6 kwietnia. Miejsce ok. ,bo interesują mnie okolice ,których nie znam a więc jest okazja zwiedzić m.in.Toruń. Ale konkretny zabytkowy budynek "Grażyna" budzi mój niepokój, może być siermiężnie. Trochę też przyspieszono termin bo spodziewałam się maj-czerwiec ale nie narzekam........Pozdrawiam kolejkowiczów.
Chyba masz racje ,że ze zwrotów . W tamtym tygodniu znajoma dostała Krynicę na koniec maja , a i czerwcowe terminy już się zdarzały . Odpoczniesz po świętach i miejsce jak pasuje to też fajnie . Pozdrawiam i życzę miłego pobytu
Ciechocinek bardzo ładny. Jest dużo ciekawych tras do zwiedzania łącznie z Toruniem. Lokum nie wiem , ale ważne jakie będziesz miała zabiegi i towarzystwo .Pozdrawiam
Julinka,fakt w Grażynie luksusów nie ma,ale położenie jest rewelacyjne.Samo serce Ciechocinka , obok Grzybka,Parku Zdrojowego.Wszędzie blisko.W czasie mojego pobytu miałam znajomych z tego obiektu.w sumie,aż tak bardzo nie narzekali.