Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Tak, mecz walki. Niestety MKS Ełk-Drwęca Nowe Miasto Lubawskie 0:3. Junior młodszy to tam chyba do 16 17 lat. Nie powiem dokładnie. Za wysoko trochę przegrali bo mieli swoje sytuacje, ale niestety nie strzelili.
A ja jestem już po komunii syna wytrwał on, wytrwałam i ja no trochę sobie dawkę zwiększyłam na dzisiaj pogoda dodatkowo dopisała a teraz padam na twarz...
Fajne zdjęcia...
Kasiu Trzymaj Się