Paczka z Olecka
Re: Hotel Olecko marzec 2017
Dla mnie przypadła do gustu ta środkowa, piękna!kaska pisze:Pewnie tak. Teraz maślanką się smaruje. Paweł ładne fotki trzaskasz. Profesjonalnie się tym zajmujesz?
Mój syn jak miał komunię to ja miałam nogę w gipsie od kostki po sam tyłek. Miałam kolano skręcone.entropia pisze:To już będzie się dało jakoś znieść... dziś był koszmar... mały mi już płakał na tym krześle, że nie wytrzyma bo go mocno brzuch bolał ( tak biedny przeżywał ) ja podtrzymywana stojąc przez męża... zdjęcia będą pięknedobrze, że już za nami...
- pawel1974
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 sty 2017 19:50
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 3
Lubię pstryknąć, a piłkę nożną od 6 lat fotografuję. Robię zdjęcia dla klubu MKS Ełk.kaska pisze:Pewnie tak. Teraz maślanką się smaruje. Paweł ładne fotki trzaskasz. Profesjonalnie się tym zajmujesz?
No to jeszcze lepiej... Nieźle pechowa Ty Kasiulek jesteś, ale my tu szybciutko to zmienimykaska pisze:Mój syn jak miał komunię to ja miałam nogę w gipsie od kostki po sam tyłek. Miałam kolano skręcone.entropia pisze:To już będzie się dało jakoś znieść... dziś był koszmar... mały mi już płakał na tym krześle, że nie wytrzyma bo go mocno brzuch bolał ( tak biedny przeżywał ) ja podtrzymywana stojąc przez męża... zdjęcia będą pięknedobrze, że już za nami...
- pawel1974
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 10 sty 2017 19:50
- Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
- Staż sanatoryjny: 3
Dzięki, dobre światło dzisiaj, słoneczko ładnie dawało.entropia pisze:Dla mnie przypadła do gustu ta środkowa, piękna!kaska pisze:Pewnie tak. Teraz maślanką się smaruje. Paweł ładne fotki trzaskasz. Profesjonalnie się tym zajmujesz?
-
Orfeusz
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 07 sty 2017 18:58
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 1
Kasiu! Jeszcze troszkę pocierp do operacji.Bedzie koniec tej gehenny
Ja dopadlam do slonca jak szczerbaty do sucharow a teraz strzelam buraka non stop. Mam za swoje!
Wszystkim dobranoc!
Kolorowych snów !