Paczka z Olecka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
entropia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 sty 2017 13:18

Re: Hotel Olecko marzec 2017

Post autor: entropia »

To już będzie się dało jakoś znieść... dziś był koszmar... mały mi już płakał na tym krześle, że nie wytrzyma bo go mocno brzuch bolał ( tak biedny przeżywał ) ja podtrzymywana stojąc przez męża... zdjęcia będą piękne :lol: dobrze, że już za nami...
kaska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 sty 2017 10:18

Post autor: kaska »

Pewnie tak. Teraz maślanką się smaruje. Paweł ładne fotki trzaskasz. Profesjonalnie się tym zajmujesz?
entropia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

pawel1974 pisze:Pewnie teraz ją piecze :D :D :D :D
Lepiej jak piecze niż swędzi :D
entropia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

kaska pisze:Pewnie tak. Teraz maślanką się smaruje. Paweł ładne fotki trzaskasz. Profesjonalnie się tym zajmujesz?
Dla mnie przypadła do gustu ta środkowa, piękna!
kaska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

entropia pisze:To już będzie się dało jakoś znieść... dziś był koszmar... mały mi już płakał na tym krześle, że nie wytrzyma bo go mocno brzuch bolał ( tak biedny przeżywał ) ja podtrzymywana stojąc przez męża... zdjęcia będą piękne :lol: dobrze, że już za nami...
Mój syn jak miał komunię to ja miałam nogę w gipsie od kostki po sam tyłek. Miałam kolano skręcone.
Awatar użytkownika
pawel1974
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 sty 2017 19:50
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: pawel1974 »

kaska pisze:Pewnie tak. Teraz maślanką się smaruje. Paweł ładne fotki trzaskasz. Profesjonalnie się tym zajmujesz?
Lubię pstryknąć, a piłkę nożną od 6 lat fotografuję. Robię zdjęcia dla klubu MKS Ełk. ;) Zapraszam na feisa Mazurski Klub Sportowy, tam znajdziesz więcej fotek moich. ;)
Ostatnio zmieniony 14 maja 2017 21:30 przez pawel1974, łącznie zmieniany 1 raz.
entropia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

kaska pisze:
entropia pisze:To już będzie się dało jakoś znieść... dziś był koszmar... mały mi już płakał na tym krześle, że nie wytrzyma bo go mocno brzuch bolał ( tak biedny przeżywał ) ja podtrzymywana stojąc przez męża... zdjęcia będą piękne :lol: dobrze, że już za nami...
Mój syn jak miał komunię to ja miałam nogę w gipsie od kostki po sam tyłek. Miałam kolano skręcone.
No to jeszcze lepiej... Nieźle pechowa Ty Kasiulek jesteś, ale my tu szybciutko to zmienimy :serce:
Awatar użytkownika
pawel1974
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 sty 2017 19:50
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: pawel1974 »

entropia pisze:
Dla mnie przypadła do gustu ta środkowa, piękna!
Dzięki, dobre światło dzisiaj, słoneczko ładnie dawało.
Orfeusz
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 07 sty 2017 18:58
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: Orfeusz »

Entropia! Gratuluję przetrwania komunii. :kwiat: Ciężkie chwile kazdej matce.Cała oprawa tego dnia jest zbyt męcząca osobie zdrowej a chorej to gehenna. Teraz powinniście się odsresowac jak wczoraj . ;)
Kasiu! Jeszcze troszkę pocierp do operacji.Bedzie koniec tej gehenny :kwiat: Zaczniesz zycie z innym .lepszym standardem. :D
Ja dopadlam do slonca jak szczerbaty do sucharow a teraz strzelam buraka non stop. Mam za swoje! :(
Wszystkim dobranoc! :kwiat:
Kolorowych snów ! :D
kaska
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jak spotkamy się wszyscy (a spotkamy musimy) Paweł ładne fotki strzeli i wrzuci na forum i będą nam zazdrościć Ci co tu byli i się na nas wypieli. Myślę, że zaglądają i czytają co tu się dzieje.
ODPOWIEDZ