ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: margot »

Andrzeju malkontenci też mile widziani ;) :lol: :lol: :lol: jak zawsze :D
jawa 53
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 24 gru 2013 07:17
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękowano: 2 razy

Post autor: jawa 53 »

andrzej1955 pisze:Co tu się porobiło na tym forum-Biedroneczki,Kreciki,Nietoperze,Jawy i Nocne Zjawy-powiało Duchami choć to jeszcze nie ta pora :!: :lol: zapomniałem o kołobrzeskich ...malinach i nie spalonych kaloriach przez Małgosię,ale to już wina Maxa ;) księżyce ciągle świecą :!: :!: :!: i tak trzymać :!:
Andrzej po sukcesie Kamila piliśmy we dwóch dziś zorganizowałem towarzystwo to Ty znikłeś. ;) :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Po cichutku i w kąciku-sączę sobie....kasztelana ale dopiero wieczorem a nie od...rana :lol: :lol: :lol: jeszcze kiedyś na południu i to przed południem razem coś ...wysączymy krajanie :!: :!: :!:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Ale ja jestem zacofany,zamiast sączyć kasztelana powinienem krążyć po kurortach i pisać na forum o swoich przeżyciach -parkietowo-samochodowych :lol: ale jest pewna trudność-brak garnituru od Armaniego,grubego portfela-używam plastikowego pieniądza i najważniejsze-nie znam niemieckiego :lol: a rosyjski jakim mógłbym się posługiwać nie zrobiłby chyba furory :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: biedroneczka »

Nie mogłam się powstrzymać i zajrzałam tu jeszcze.... i co widzę :?: Jędruś jesteś Boski :serce: Buziak ode mnie na dobranoc :roll: :D
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Nasz Przesympatyczny kolega zawsze na mnie działa...ożywczo :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
gorkaa
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lip 2010 10:57
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: gorkaa »

andrzej1955 pisze:Ale ja jestem zacofany,zamiast sączyć kasztelana powinienem krążyć po kurortach i pisać na forum o swoich przeżyciach -parkietowo-samochodowych :lol: ale jest pewna trudność-brak garnituru od Armaniego,grubego portfela-używam plastikowego pieniądza i najważniejsze-nie znam niemieckiego :lol: a rosyjski jakim mógłbym się posługiwać nie zrobiłby chyba furory :lol: :lol: :lol:
....i tak Cię Wszyscy lubimy.
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

andrzej1955 pisze:Ale ja jestem zacofany,zamiast sączyć kasztelana powinienem krążyć po kurortach i pisać na forum o swoich przeżyciach -parkietowo-samochodowych :lol: ale jest pewna trudność-brak garnituru od Armaniego,grubego portfela-używam plastikowego pieniądza i najważniejsze-nie znam niemieckiego :lol: a rosyjski jakim mógłbym się posługiwać nie zrobiłby chyba furory :lol: :lol: :lol:
Ja również nie mogłam się powstrzymać podobnie jak Biedroneczka , ale mam zupełnie inne zdanie - uważam , że jest to lekko złośliwa odpowiedź na opis pobytu Max-a w Kołobrzegu - oczywiście szanuję opinię jak każdą inną , ale złośliwości myślę , że są zupełnie niepotrzebne .
Opisał swoje spostrzeżenia w sposób jasny i klarowny jak to jest w tak ,,szumnie określanym MIEŚCIE MIŁOŚCI " i chwała mu za szczerość - miastem miłości może być nawet ,, Kozia Wólka " aby tam byli ludzie poważni , wiedzący czego oczekują nie na dzień , na dwa , na miesiąc ...ale na przyszłość trochę dłuższą ...
Awatar użytkownika
gorkaa
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lip 2010 10:57
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: gorkaa »

a ja zrobię krecią robotę i wyłączę światło. Dobranoc
forumowicz

Post autor: forumowicz »

no cóż nie każdy ma garnitur od Armaniego,ma za to karty plastikowe,to jest gość! w garniturze nie lubię chodzić,kart nie mam,ale papieru toaletowego mi w kiblu nie brakuje,wiec spokojnie dla wszystkich wystarczy
ODPOWIEDZ