Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Orfeusz, oprawa tego wszystkiego jest przerażająca zdrowa osoba w moment zachorować może nie tylko fizycznie ale i psychicznie... najśmielsze pojęcie przechodzi...
NO ba u mnie komunia też jak nie tabletki nie wytrzymał bym ale bylo mineło .wróciłem z Piły jak luneło z nieba to wycieraczki nie wyrabiały a teraz doszło i leje już w domu byle nie za wiele
kaska pisze:Jak spotkamy się wszyscy (a spotkamy musimy) Paweł ładne fotki strzeli i wrzuci na forum i będą nam zazdrościć Ci co tu byli i się na nas wypieli. Myślę, że zaglądają i czytają co tu się dzieje.
Czekamy na Ciebie i się organizujemy! ja za, ja za!
Pancernz pisze:NO ba u mnie komunia też jak nie tabletki nie wytrzymał bym ale bylo mineło .wróciłem z Piły jak luneło z nieba to wycieraczki nie wyrabiały a teraz doszło i leje już w domu byle nie za wiele
Tak leje i to bardzo mocno ,szosą koleiny pozalewane aż kierownicę wyrywa ,Paweł fotki wrzuci swoje daje ładne ale te wasze to jawny żart nic nie widać ale więcej nie wspomne nie to nie .Kasi i reszcie zdrówka ,dobrej nocy e kolorowych itd