Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dziewczyny to mój sprzeciw przeciwko obecnej sytuacji - śmierć Izy i jej dziecka , granica wschodnia a zwłaszcza Podlasie jest zagrożone ....nie chcę żadnych wojen !
Nie chcę zasypiać w strachu , że w nocy nagle zerwą nas z łóżek i każą uciekać dokądkolwiek , bez celu , bez bezpieczeństwa bo nikt nie jest w stanie go nam zapewnić .
Dobrej i spokojnej nocki wszystkim , kocham Was .
Wspaniała muzyka. Mi kojarzy się z kimś bliskim kto odszedł. Często ją nucił.
Marzenko.... dasz radę z promem. Płynie ok. 8 do 10 minut. Świnoujście to woda. Morze, kanały, zalew, to 44 wyspy. Często korzystamy z promu, do tego rejsy turystyczne po porcie czy katamaranem po rozlewiskach wyspy Karsibór (bardzo polecam). I zawsze widząc otchłań wody jakiś niepokój mnie ogarnia.
Spokojnej nocy Dani.
Spokojnej nocy wszystkim.
Bogutka
Dzień dobry
Wczesny poranek ,budzi pogodny dzień
Dani ,blisko granica ,smutne wiadomości ,obawy
Nie temat ,polityczne sprawy
Przeglądarkę sprawdzałam ,numerki zlatują zadowalająco
Wybywam do pracy ,na miejscu
Cisza w temacie ,hello paczuszko
Miłego spokojnego pogodnego dnia ,pozdrawiam