Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witaj Marlenka! Gratuluję fajnego miejsca, ja również pierwszy raz pojechałam właśnie do Krynicy i mile ją wspominam. Mnie 2 lata mija 3 grudnia czyżby przydział na listopad ?
Tak jest, niestety jeśli składamy skierowania pod koniec roku to musimy się spodziewać przydziału w miesiącach jesienno zimowych ! Byłam 2 razy koniec pazdziernika i w listopadzie i muszę przyznać, że były to super sanatoria bo trafiłam na grupę bardzo fajnych ludzi a to najważniejsze. Nie miałabym nic przeciwko gdyby teraz to był śnieżny styczeń Pozdrawiam i czekamy dalej
Witajcie.
Czyżby w Małopolsce tak mało kuracjuszy interesuje się tym kiedy i gdzie przecież ten czas przed wyjazdem jest najzabawniejszy
Mój numerek to już 3200 nie ukrywam, że chciałabym wyjechać w grudniu lub styczniu a wyjdzie jak zwykle w listopadzie Pozdrawiam
Witaj Samanta!
Czy jesteś zakwalifikowana na szpitalne A jaki masz wpisany okres oczekiwania Ja w marcu otrzymałam nr.3537 na ortopedię i dalej sobie cierpliwie czekam.Na dzień dzisiejszy mam nr.1310 W okresie wakacji idzie bardzo wolno Z moich obliczeń wynika,że będzie to styczeń.
Witaj!
Niestety w okresie wakacyjnym zwykle jest zastój.Teraz już ruszyło i będziemy się coraz bardziej przybliżać do wyjazdów Oby były trafione i żeby każdy był zadowolony