Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam wieczorową porą! Obecny mój numer nieco ponad 27.000 więc chyba medi (mazowieckie) najbliżej mnie.Jestem emerytką, więc wszystko mi jedno, kiedy pojadę, urlopu planować nie muszę.Ostatnio byłam przełom lutego/marca, więc teraz marzy mi się przyjemniejsza pora roku, a gdzie bym chciała - sama nie wiem. Pozdrawiam kolejkowiczów i czekam dalej.
Witaj jesteś ciut przede mną Ja bym najchętniej już dziś wyjechała.Mam pytanie kiedy dokładnie składałaś skierowanie i czy już minęło 18 miesięcy od tego czasu .I co z weryfikacją skierowania
Witaj medi: skierowanie wysłałam w czerwcu 2014r.; w dn. 6.02.2015r. otrzymałam upragniony numerek (82.330) czas oczekiwania - 26 m-cy. Więc jeśli czas liczy się od czerwca ( tak?) to teraz powinnam mieć weryfikację. Ale okres świąteczno-noworoczny może to trochę przesunąć. Nie wiem, czy dobrze rozumuję.
Pozdrawiam.
Ja składałam 30 czerwca a Ty ? Przepraszam że jestem taka dociekliwa ale to dla mnie bardzo ważne bo chcę dzwonić z pytaniem o zwroty i ie wiem czy zdążę przed weryfikacją