Wyjeżdzam do sanatorium Bałtyk w Kołobrzegu od 6.11.2017

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
bozenka999
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 cze 2017 13:14
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 1
Podziękowano: 2 razy

Re: Wyjeżdzam do sanatorium Bałtyk w Kołobrzegu od 6.11.2017

Post autor: bozenka999 »

Ania k dziękuje własnie taką do tańca i różańca.
bozenka999
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ewucha,co do zabiegów miałaś racje są super,baseny rewelacja,jedzenie też smaczne i na pewno wystarczające,dla mnie jedyny mankament to pokój,którego nie mogłam sama wybrać z góry był przydział i jest 4 osobowy to jest koszmar,dobrze że jakoś sami się dogadujemy.Pozdrowienia. :)
Awatar użytkownika
Ewucha
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 wrz 2017 12:52
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: Ewucha »

Witaj Bozenko az 4 sosbowy jejku to faktycznie nie ciekawe ale jestes w Bałtyku 2 czy 1 daleko na zabiegi jest z 2 bedzie dobrze najwazniejsze ze dziewczyny sa ugodowe ale jedna łazienka na 4 osoby to problem ja bylam na parterze a 4 to chyba na wyźszych pietrach byly,dacie rade pozdrawiam i slońca źycze :kwiat:
Awatar użytkownika
Ewucha
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Wszystkim wam źycze udanych zabiegów słoneczka i fajnego towarzystwa uśmiechu no i abyscie dziewczyny Kriss Bozenka na kawke poszły no i parkietoterapia wskazana no wszystkiego dobrego ,ja jeszcze poczekam sobie nr 2172 pomalutku pomalutku pozdrawiam wszystkich :serce:
bozenka999
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ewucha ,jestem w Bałtyku 2 na 4 piętrze w 4 to koszmar pomijając ,że jakoś się zgadzamy jest wesoło,tylko kłopot największy to łazienka i suszenie ręczników przy tylu zabiegach wodnych ciągle mokre.Na tańcach już byliśmy ,ale musimy poszukać coś ciekawszego bo tu tylko na pary,pogoda dopisuje ,przy stoliki też mam bardzo miłe towarzystwo ostatni wychodzimy,chociaż stolik nr 1.Pozdrawiam. :D
Awatar użytkownika
Ewucha
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Bozenko sprubojcie isc do Ikara tam sa fajfy za darmo tylko troche wczesniej ok 18 jakbyscie byly to na przeciwko w parku jest taka budka drewniana dobre alkohole dają no i muzyka na źywo my tam sie fajnie bawiłyśmy w mesko jest fajnie ale daleko po nocach wracac jeszcze gryfie ale to z opowiadań słyszałam niebylam tam znajdziecie cos ciekawego dla siebie duzo czasu macie pozdrawiam i miłego wypoczynku no i wytańczcie się az nózki zabolą
bozenka999
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ewucha masz racje byłyśmy w budce drewnianej było super i jeszcze będziemy,pa. ;)
bozenka999
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ewa miałaś racje wróciłam zadowolona,chociaż ten pokój 4 osobowy nie przystosowany do tylu osób to trochę nie wypał,gdyby to było lato pewnie by tak nie przeszkadzało,ale cóż,jedzonko dobre, fajni ludzie,jest gdzie pospacerować ,pogoda dopisała, zabiegi też rewelacja,pozdrawiam :)
bozenka999
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

meg 2003 pozdrawiam, jak tam przeprowadzka. ;)
Awatar użytkownika
Ewucha
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witaj Boźenko mówiłam źe wypoczniesz i bedziesz zadowolona ciesze sie ze tak było ten pokój to napewno nie dla czwórki max trójka powinna byc no ale wyboru niema ja akurat trafiłam na dwójke ja juz czekam sobie mam nr 1838 moźe wrzesień mi sie trafi pozdrawiam :serce:
ODPOWIEDZ