23 Wojskowe Sanatorium Lądek Zdrój pawilon II
- Małgosia69
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 14 cze 2011 22:49
- Oddział NFZ: Łódzki
Re: 23 Wojskowe Sanatorium Lądek Zdrój pawilon II
W lipcu było tak,że dobierali kuracjuszy wiekiem,starali sie przynajmniej. Ja pojechałam dzień wcześniej,byłam ok 13.00 i już czekało ok.10 osób na przyjęcie i zakwaterowanie. Od 14.00 lub 15.00 panie zaczęły przyjmować.W ten dzień przyjechało naprawdę dużo osób ,mimo,że trzeba było zapłacić 40 zł. Od rana następnego dnia przed biurem kłębił się tłum,naprawdę wiela ludu.
Dla mnie warto było przyjechać wcześniej,mogłam nawet wybrać pokój,byłam tym bardzo mile zaskoczona.
Moja towarzyszka była ode mnie 4 lata starsza, czyli rówieśnice- super! 
-
Kolczyk2051
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 30 wrz 2011 18:30
Jagodo nie wiem czy dostałaś moją wiadomość. Może coś pokręciłam. Pozostałym kuracjuszkom dziękuję za pożyteczne informacje. Byłam 2 razy w Lądku ale tego ośrodka nie znałam. Byłam w Lotniku i Trojanie. I o zgrozo obydwa ośrodki. Ale teraz na pewno wiele się zmieniło. Pozdrawiam
Halo, haloooo jagoda***, jak tam podróż i pierwsze wrażenia 
Hej, misio! Dojechałam, droga przejezdna, ale trzaba mieć dobre opony, nie jestem kierowcą, mogę mówić tylko jako pasażer.
Wylądowałam w Lotniku, paw.I, a nie jak miałam na skierowaniu II, ale i dobrze, bo zabiegi oprócz kriokomory na miejscu. pokoje do zaakceptowania. Mam 3 , 2 fajne kobitki i nie jest zle. Jedzenie mizerne, ( jak dlas
Wylądowałam w Lotniku, paw.I, a nie jak miałam na skierowaniu II, ale i dobrze, bo zabiegi oprócz kriokomory na miejscu. pokoje do zaakceptowania. Mam 3 , 2 fajne kobitki i nie jest zle. Jedzenie mizerne, ( jak dlas