23 Wojskowe Sanatorium Lądek Zdrój pawilon II

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
Małgosia69
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 14 cze 2011 22:49
Oddział NFZ: Łódzki

Re: 23 Wojskowe Sanatorium Lądek Zdrój pawilon II

Post autor: Małgosia69 »

W lipcu było tak,że dobierali kuracjuszy wiekiem,starali sie przynajmniej. Ja pojechałam dzień wcześniej,byłam ok 13.00 i już czekało ok.10 osób na przyjęcie i zakwaterowanie. Od 14.00 lub 15.00 panie zaczęły przyjmować.W ten dzień przyjechało naprawdę dużo osób ,mimo,że trzeba było zapłacić 40 zł. Od rana następnego dnia przed biurem kłębił się tłum,naprawdę wiela ludu. :o Dla mnie warto było przyjechać wcześniej,mogłam nawet wybrać pokój,byłam tym bardzo mile zaskoczona. :) Moja towarzyszka była ode mnie 4 lata starsza, czyli rówieśnice- super! :D
Kolczyk2051
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 30 wrz 2011 18:30

Post autor: Kolczyk2051 »

Jagodo nie wiem czy dostałaś moją wiadomość. Może coś pokręciłam. Pozostałym kuracjuszkom dziękuję za pożyteczne informacje. Byłam 2 razy w Lądku ale tego ośrodka nie znałam. Byłam w Lotniku i Trojanie. I o zgrozo obydwa ośrodki. Ale teraz na pewno wiele się zmieniło. Pozdrawiam
misio
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 27 lis 2011 16:10

Post autor: misio »

Halo, haloooo jagoda***, jak tam podróż i pierwsze wrażenia :)
jagoda***
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 04 sty 2012 23:21

Post autor: jagoda*** »

Hej, misio! Dojechałam, droga przejezdna, ale trzaba mieć dobre opony, nie jestem kierowcą, mogę mówić tylko jako pasażer.
Wylądowałam w Lotniku, paw.I, a nie jak miałam na skierowaniu II, ale i dobrze, bo zabiegi oprócz kriokomory na miejscu. pokoje do zaakceptowania. Mam 3 , 2 fajne kobitki i nie jest zle. Jedzenie mizerne, ( jak dlas