Detektyw w sanatorium ,
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Re: Detektyw w sanatorium ,
Nie każdy MUSI być obiektem westchnień czy zapytań .
Jest wiele Wartościowych na pozór nie rzucających się Godnych zainteresowania Osób a nie koniecznie jak Ktoś Okreslił wychodzących przed szereg muszacych być w CENTRUM .
Może to kiedys ktoś ZROZUMIE
- dani888
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 12 lis 2019 20:15
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 2
Ja akurat mam taki
Gustaw nie jestem zdesperowana, cenię się wyżej niż wyszpiegowanie mnie.Miejscowość urokliwa dużo Niemców na wypoczynku a słynnych baletów brak .Pogoda piękna ,pozdrawiam Ciebie serdecznie.Gustaw pisze: 01 wrz 2020 22:01 Esterka z pewnością ktoś Cię wyszpieguje i zaprosi na balety. Ja na razie nie miałem czasu na rozrywkę. Od jutra może uda mi się na tańce.
Gustaw chyba szybko się przemieszczaGustaw pisze: 30 sie 2020 14:28 Ładnie piszecie o miłości. Gdyby nie zazdrość to detektyw by nic nie zarobił. Ja już jutro będę szpiegował w słonecznych okularkach nad morzem. Jak będzie coś podejrzanego to napiszę.
-
RudaAndzia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 03 lis 2019 13:01
A Zenek wspomniał o towarzystwie, więc nie był sam...
-
forumowicz
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowano: 52 razy
Nie jeden festiwal się odbył i jakoś nie spotkałam, poza festiwalem również. No chyba, że to była 'była dziewczyna" mojego faceta a potem mężaRudaAndzia pisze: 07 wrz 2020 19:03 Ewasz, to bardzo prawdopodobne, bo takie Opole i Festiwal to przyciąga dużo ludzi i pewnie Gustawa też przyciągnęło![]()
![]()
A Zenek wspomniał o towarzystwie, więc nie był sam...![]()
![]()
-
RudaAndzia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 03 lis 2019 13:01
Towarzystwo można zawsze znaleźć, a czasami nawet na "boku"
Gustawie chyba jesteś poszukiwaczem przygód
Gustaw, a czy czasami tym tajemniczym "don Pedro" nie jesteś TyGustaw pisze: 09 wrz 2020 22:21 Spotkałem gościa który wyglądał jak "don Pedro z krainy deszczowców"..tajemniczy i przyczajony. Co chwilę wykrzywiał szyjkę na wszystkie stromy i łypał małymi szarymi oczkami za kobietkami. Szpiegował wszystkie które się pokazywały na promenadzie. A mnie się nie udało żadnej wpaść w oko..niestety![]()