Pokoje w sanatorium: jest możliwość wyboru?

Formalności związane z wyjazdem do sanatorium - wnioski, skierowania, koszty, terminy, zwolnienia, itp.
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Re: Pokoje w sanatorium: jest możliwość wyboru?

Post autor: ewasz »

kasiula pisze:ewasz..próbuj próbuj....,...wiem co mówię ;)
Kasiula, próbowałam :roll:
Pani pielęgniarka wciągnęła mnie na listę (jestem 18) do jedynki zaznaczając, że nie jest to gwarancją otrzymania go :roll:
Kto pierwszy z listy się zjawi, ten dostanie :roll:
Postaram się być tam na 6:00 :D
Pozdrawiam :kwiat:
Hania
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 19 kwie 2012 12:45
Oddział NFZ: Mazowiecki

Post autor: Hania »

Dostałam skierowanie na leczenie sanatoryjne zadzwoniłam i zarezerwowałam pokój 1 osobowy. Nie było problemu.
Pozdrawiam
Hania
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

Jednym słowem, co ośrodek to inne obyczaje :lol: :lol:
yona
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 08 maja 2011 19:53
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: yona »

Rzadko kiedy te pokoje sanatoryjne są wystarczająco duże. Ja generalnie wolę dwójki , nawet z obcą osobą ale zawsze jakoś we 2 os. można się dogadać , a pokoje są zazwyczaj wystarczające. Natomiast 3 lub 4 to czasami masakra, jedynki często małe, bez balkonu , a ja lubię posiedzieć na balkonie :oops: ... A w trójce jak dobiorą się panie dziennie piorące to nie ma już miejsca do siedzenia :lol: :?
Awatar użytkownika
serendipity
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 gru 2011 18:45
Oddział NFZ: Dolnośląski

Post autor: serendipity »

yona pisze:Rzadko kiedy te pokoje sanatoryjne są wystarczająco duże. Ja generalnie wolę dwójki , nawet z obcą osobą ale zawsze jakoś we 2 os. można się dogadać , a pokoje są zazwyczaj wystarczające. Natomiast 3 lub 4 to czasami masakra, jedynki często małe, bez balkonu , a ja lubię posiedzieć na balkonie :oops: ... A w trójce jak dobiorą się panie dziennie piorące to nie ma już miejsca do siedzenia :lol: :?
Hahaha lubię ostatnie zdanie:)
Awatar użytkownika
iwon28
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 20 kwie 2014 08:38
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: iwon28 »

yona pisze:Rzadko kiedy te pokoje sanatoryjne są wystarczająco duże. Ja generalnie wolę dwójki , nawet z obcą osobą ale zawsze jakoś we 2 os. można się dogadać , a pokoje są zazwyczaj wystarczające. Natomiast 3 lub 4 to czasami masakra, jedynki często małe, bez balkonu , a ja lubię posiedzieć na balkonie :oops: ... A w trójce jak dobiorą się panie dziennie piorące to nie ma już miejsca do siedzenia :lol: :?
Potwierdzam, ja również wolę pokój 2 osobowy, zawsze to raźniej i porozmawiać jest z kim. :kwiat:
kasiula99
Na forum od: 10 lip 2014 14:25
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: kasiula99 »

witam, czy ktos był z was w ośrodku biawena :?: jak jest z pokojami czy jest możliwośc rezerwacji lub wyboru no i ilu osobowe :?:
Awatar użytkownika
Jasmina55
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 cze 2014 16:26
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Jasmina55 »

kasiula99 pisze:witam, czy ktos był z was w ośrodku biawena :?: jak jest z pokojami czy jest możliwośc rezerwacji lub wyboru no i ilu osobowe :?:
Witaj "kasiula99" będę w Biawenie 14 lipca to mogę popytać jeśli nie chcesz tak długo czekać to po prostu zadzwoń i zapytaj.Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
ulanie
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 30 cze 2014 17:14
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: ulanie »

Dziewczyny a możecie pisać gdzie i w jakich uzdrowiskach można rezerwować pokój, bardzo proszę :) szukam informacji na temat Krystyny w Busku, troche już otrzymałam, ale wciąż mało :) :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Ulanie witaj :kwiat: Można w Sanvicie w Iwoniczu ,mozna w Continentalu w KZ ,mozna w Arce Medicalu Spa w Kołobrzegu ,mozna w Abatonie w KZ ,można w Równicy w Ustroniu ,można w Cieplicach w Agacie,Mozna w Sanvicie w Ciechocinku,Można w Orionie w Ciechocinku :)
Pozdrawiam serdecznie :)
ODPOWIEDZ