Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Nie...szukałam ciekawych miejsc bo chciałam sobie jechać z PEFRON....ale stało się jak się stało..jestem po operacji ręki i szpitalskierował mnie do sanatorium poszpitalnego,,więc musiałam przerwać to szukanie bo najpierw muszę czekać na to co mi przydzieli fundusz..by się dwa nie skumulowały....pozdrawiam
Jakie jeszcze miejsca jeszcze polecacie ''kochani'' kuracjusze............miłego wieczorku życzę i pozdrawiam wszystkich obecnych kuracjuszy!!!!!!!!!!!!!!!!
kasiula pisze:Może to nie tu powinnam o to spytać ale spróbuję.Wróciłam ze szpitala po operacji i szpital skierował wniosek do NFZ o przyznanie mi sanatorium poszpitalnego..Czy ktoś z kuracjuszy orientuje się jaki jest przybliżony okres oczekiwania na takie sanatorium poszpitalne.Pozdrawiam wszystkich i jeśli ktoś się orientuje w tym to proszę o pomoc.
Troszkę późno ta odpowiedź ale długo zwlekałam z rejestracją więc teraz nadrabiam zaległości. Na leczenie poszpitalne polecono mi WSUR Ww Busku ale okazało się że tam okres oczekiwania na CITO wynosi ok. 2 lat. Wobec powyższego pojechałam do Konstancina gdzie na wyjazd czekałam 5 miesięcy.
Gorąco polecam sanatorium NIDA ZDRÓJ w Busku. Super zabiegi, super wyżywienie, można dokonać rezerwacji pokoju a cały personel przyjaźnie nastawiony do kuracjuszy. Kuracjusze z NFZ są traktowani na równi prywatnymi.