Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
mix pisze:O-la-la...,ale się porobiło...!!! Kochani,ja się z przyjemnością zapiszę do takiej szkoły i chętnie skorzystam z waszych doświadczeń. Ponieważ nie jestem kreatywny,wręcz pasywny,dlatego proponuję abyście miedzy sobą rozdzielili "stołki"..,począwszy od dyrektora do woźnego. A tak na marginesie,to trochę się cykam...,no bo jak by nie było,to jednak podczas pocałunku następuje wymiana bakterii... Dobrej nocy.
Mix, nie będziesz musiał już się szczepić. Przyjmiesz cudze bakterie... z dużą dozą przyjemności cielesnej
Nie mów, że tchórzysz....
A propos pocałunków..,znajomy opowiadał mi,że jego partnerka miała do tego stopnia wyczulony języczek,że po pocałunku potrafiła określić które zęby ma do plombowania...!!!