Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jeszcze coś a warto z Ziutka korzystać zarówno kobiety i mężczyźni.Gorąco polecam nie koniecznie w tym celu co ma na myśli Max.Mimo to zawsze działa zdrowotnie ....... chociaż nie jak boli to trzeba unikać Ziutka.
Pozdrawiam
Max ciesze się,że tak wysoko mnie cenisz Ziutka jednak nie ja wymyśliłam co do nazwy "Ziutek"tak to ja ale Selene opowiadała o doznaniach a naoczny świadek tego zamieszania milczy.
Witam, okazało się że Ziutek to pomysł zbiorowy, a powstał po pobycie w nowym ciekawym obiekcie wybudowanym niedaleko Buska, choć w samym Busku jest ich kilka to ten jest bardzo nowoczesny i dość duży, pozdrawiam
Kochana Biedroneczko fontanna to już... finał i tylko moc... rozkoszy
Jesteś coraz bliżej On jest bardzo prosty w... obsłudze, jeżeli się odpowiednio... postarasz
mix pisze:Jak Max się zgodzi,to opowiem o co chodzi z tym "ZIUTKIEM". Ja jestem jedynym naocznym świadkiem jak "Ziutek" działa na dziewczyny...,hahahah
Mix zapewne dlatego nie wiedziałeś co masz... zrobić i... zwiałeś