DLATEGO KOCHAJMY JE JAKIE SA
.....many.....

Mama cały czas mówiła mi,ze mężczyźni kochają kobiety najbardziej za utwierdzanie w nich poczucia męskości........no i okazuje się,że to prawda.Zresztą życie nauczyło mnie tego samegoadministrator pisze: A gdyby postawić pytanie tak - za co mężczyźni lubią kobiety? Odpowiedziałbym, że za to że pozwalają nam facetom być sobą. Że dają nam możliwość pokazania, iż jesteśmy właśnie mężczyznami, że jesteśmy coś warci. Zawsze przecież szukamy potwierdzenia naszej męskościTakie Panie lubimy i w oczach takich Pań chcemy "rosnąć" i rośniemy jeśli mamy szanse. To nas motywuje do działania. A satysfakcja z sukcesu dużego czy drobnego sprawia, że kobieta jest wtedy nagrodą dla prawdziwego faceta. Zacytuję tu słowa z reklamy w nieco zmienionej formie - pozwólcie nam zostać bohaterem we własnym domu
Pozdrawiam

Alice nie miałam na myśli aż tak drastycznej oceny tylko lekko wydłużony proces dojrzewaniaAlice pisze:Margot( za chwilę narażę się wszystkim mężczyznom) mnie również mówiono,że facet rozwija się do 6 roku życia,a potem już tylko rośnie....
![]()
Mężczyźni kocham Was między innymi za te chłopięce "zabawki" i gadżety.I pozdrawiam Was wszystkich ciepło i serdecznie.