Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
kaja
Na forum od: 16 maja 2011 18:11

Re: Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo

Post autor: kaja »

Witam, wyjeżdżam do tego ośrodka 02.06.2011 z Sieradza, gdyby ktoś wybierał się w tym terminie samochodem (z pobliskich miejscowości: Łódź, Kalisz, Zduńska Wola, itp) i miał wolne miejsce, chętnie się zabiorę i oczywiście pokryję koszty paliwa. Proszę o info na maila: [email].pl. Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
Alisza
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 16 maja 2011 19:46
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 15

Post autor: Alisza »

Agnes pisze:Dostałam skierowanie na pobyt od 27.06. Mam pytanie do Wojtasa, pisałeś, że nie ma borowiny, a czy są masaże? Czy pokoje mają balkony i czy pielęgniarki sprawdzają o 22 stan pacjentów w pokojach? A jak ze stroną rozrywkową, czy są organizowane jakieś wycieczki ? Pozdrawiam. ;)
Witam tez dostałam skierowanie na 27.06.2011 r. jadę z Torunia jeżeli ktoś ma ochotę pogadać to zapraszam na GG 670477 szczególnie Agnes bo chyba mamy podobne klimaty :) ....zadałabym te same pytania hi hi
Awatar użytkownika
Alisza
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Oleńka pisze:
Agnes pisze:Dostałam skierowanie na pobyt od 27.06. Mam pytanie do Wojtasa, pisałeś, że nie ma borowiny, a czy są masaże? Czy pokoje mają balkony i czy pielęgniarki sprawdzają o 22 stan pacjentów w pokojach? A jak ze stroną rozrywkową, czy są organizowane jakieś wycieczki ? Pozdrawiam. ;)
Witam tez dostałam skierowanie na 27.06.2011 r. jadę z Torunia jeżeli ktoś ma ochotę pogadać to zapraszam na GG 670477 szczególnie Agnes bo chyba mamy podobne klimaty :) ....zadałabym te same pytania hi hi
Dodam jeszcze :) że jadę samochodem..mogę zabrać kogoś.....zawsze milsza i tańsza :) podroż. Mój mail - [email].pl ; GG - 670477;
Skype - serene 161162. A może inne osoby się odezwą, które również w tym terminie będą w tym sanatorium .....będzie mi niezmiernie miło... :D
Awatar użytkownika
Alisza
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Agnes proszę napisz do mnie jeszcze raz miała Ciebie na GG i straciłam kontakt bo siadł mi net!!!!!
moniulek1
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 19 maja 2011 08:42

Post autor: moniulek1 »

He!
Dostałam skierowanie do sanatorim w Jantarze na 27 czerwca :D
Mam nadzieję, że oprócz super zabiegów będą również super ludki!
:lol:
moniulek1
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 19 maja 2011 08:42

Post autor: moniulek1 »

Pozdrwaiam znajomków z przyszłego turnusu (27.06). Ja startuję z Włocławka ;)
Awatar użytkownika
Alisza
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

moniulek1 pisze:Pozdrwaiam znajomków z przyszłego turnusu (27.06). Ja startuję z Włocławka ;)
Witaj ...no to jest nas dwoje z kuj pom :lol: ja wyruszam z Torunia..no okolic ..dokładnie Lubicza Pozdrawiam :D
Nazir
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 24 maja 2011 14:32

Post autor: Nazir »

Witam.
Ja mam skierowanie od 02.06.2011 Startuje z Grudziądza, czy ktoś jedzie z okolic w tym terminie?
Awatar użytkownika
DorotaB
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 25 maja 2011 15:33
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: DorotaB »

Choć nie jestem z okolic Grudziądza ale będę w tym terminie w sobieszewskim Jantarze. :D
Awatar użytkownika
Alisza
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

a nikogo już nie ma ...Kto ma skierowanie na 27.06.2011....tak nas małóooooooooo :(
ODPOWIEDZ