Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo
Re: Sanatorium Jantar Gdańsk Sobieszewo
- Alisza
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 16 maja 2011 19:46
- Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
- Staż sanatoryjny: 15
Witam tez dostałam skierowanie na 27.06.2011 r. jadę z Torunia jeżeli ktoś ma ochotę pogadać to zapraszam na GG 670477 szczególnie Agnes bo chyba mamy podobne klimatyAgnes pisze:Dostałam skierowanie na pobyt od 27.06. Mam pytanie do Wojtasa, pisałeś, że nie ma borowiny, a czy są masaże? Czy pokoje mają balkony i czy pielęgniarki sprawdzają o 22 stan pacjentów w pokojach? A jak ze stroną rozrywkową, czy są organizowane jakieś wycieczki ? Pozdrawiam.
- Alisza
- Pomocny Kuracjusz

Dodam jeszczeOleńka pisze:Witam tez dostałam skierowanie na 27.06.2011 r. jadę z Torunia jeżeli ktoś ma ochotę pogadać to zapraszam na GG 670477 szczególnie Agnes bo chyba mamy podobne klimatyAgnes pisze:Dostałam skierowanie na pobyt od 27.06. Mam pytanie do Wojtasa, pisałeś, że nie ma borowiny, a czy są masaże? Czy pokoje mają balkony i czy pielęgniarki sprawdzają o 22 stan pacjentów w pokojach? A jak ze stroną rozrywkową, czy są organizowane jakieś wycieczki ? Pozdrawiam.....zadałabym te same pytania hi hi
Skype - serene 161162. A może inne osoby się odezwą, które również w tym terminie będą w tym sanatorium .....będzie mi niezmiernie miło...
- Alisza
- Pomocny Kuracjusz

Dostałam skierowanie do sanatorim w Jantarze na 27 czerwca
Mam nadzieję, że oprócz super zabiegów będą również super ludki!
- Alisza
- Pomocny Kuracjusz

Witaj ...no to jest nas dwoje z kuj pommoniulek1 pisze:Pozdrwaiam znajomków z przyszłego turnusu (27.06). Ja startuję z Włocławka
Ja mam skierowanie od 02.06.2011 Startuje z Grudziądza, czy ktoś jedzie z okolic w tym terminie?
- DorotaB
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 25 maja 2011 15:33
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 10
- Alisza
- Pomocny Kuracjusz