bóle stawów barkowych i kolan
- sztani
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 28 gru 2012 09:59
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 12
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 7 razy
Re: bóle stawów barkowych i kolan
-
forumowicz
- Maja1912
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 sty 2015 11:32
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 17
- Maja1912
- Super Kuracjusz

- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 6
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Zastrzyki brałam,wydałam na nie kilka tysięcy złotych (których ot tak na zbyciu nie miałam
Robię co mogę by opóźnić ten wyrok,ale w zastrzyki te co są na rynku nie wierzę....no może w początkach zmian zwyrodnieniowych czyli napóźniej to tak koło 40-tki.
W Otwocku robią zastrzyki z komórek macierzystych,mnie ze stanem kolana jaki mam nawet nie proponował (w opisie rezonansu "rozległe cechy chondromolacji IV stopnia-najwyższego- z podchrzęstnymi ogniskami obrzęku szpiku"). Uczciwy chociaż jest,ze nie naciąga mnie na wydatki.
- Maja1912
- Super Kuracjusz

- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Staż sanatoryjny: 6
- Maja1912
- Super Kuracjusz

Ja miałam robione 2 zastrzyki z komórek macierzystych. Miałam pobraną krew w laboratorium, później ją odwirowano i lekarz podał mi z tego co powstało zastrzyk. Tylko, że mi to nie pomogło.Alice pisze:Medi nie chcę wyrażać się brzydko,ale generalnie będzie do doopy.Ja też taka mądrabyłam,ale powoli "żądam" nie oczekuję pomocy.Trzeba zacząć nową naukę
![]()
Zastrzyki brałam,wydałam na nie kilka tysięcy złotych (których ot tak na zbyciu nie miałam) i....czekam na endoprotezę kolana
![]()
Robię co mogę by opóźnić ten wyrok,ale w zastrzyki te co są na rynku nie wierzę....no może w początkach zmian zwyrodnieniowych czyli napóźniej to tak koło 40-tki.
W Otwocku robią zastrzyki z komórek macierzystych,mnie ze stanem kolana jaki mam nawet nie proponował (w opisie rezonansu "rozległe cechy chondromolacji IV stopnia-najwyższego- z podchrzęstnymi ogniskami obrzęku szpiku"). Uczciwy chociaż jest,ze nie naciąga mnie na wydatki.