Spamowanie -ZAŚMIECANIE postów

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
krecik
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 cze 2013 17:44
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 5

Re: Spamowanie -ZAŚMIECANIE postów

Post autor: krecik »

więc jednak zaśmiecam :( , a co na to ustawa śmieciowa :?: :lol: :lol: :lol:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

krecik pisze:Smuga jest uczulona na punkcie znaczenia wklejanych "znaczków" :lol: :lol: :lol: ... wiem coś o tym :lol: :lol: :lol:
Szkoda że nie ma w uśmieszkach :lol: :lol: grożącego palucha jak na GG ....oj oberwał byś :lol: :lol: :lol: Ale pamiętliwy ,no,no .Ale i tak Cię lubię :D :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
krecik
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Dziękuję :kwiat: bardzo za polubienie :lol: :lol: :lol:
Smugo, ja też Ciebie lubię :D :kwiat:
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

krecik pisze:A tak przy okazji proszę o informację, bo sam nie wiem, czy to co teraz tu wypisujemy to zaśmiecanie tego tematu czy nie :?: :?: :?:
Super Kreciku

Zadaleś totalnego "parola " -autorowi tego tematu i już pragnę Ci odpowiedzieć
gdy...
Dostaniesz sipa,zmiotka i posprzatosz wokól te wszystkie hasioki coby bylo Czysto
Awatar użytkownika
krecik
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Darku, nie mam czasu na takie zajęcie jakie mi proponujesz :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

losmiel nikt nie zmusza ciebie do czytania moich postów.Możesz ignorować moje wypowiedzi ,nie będziesz wtedy czuł się nimi zaśmiecony.
Fakt bardzo panoszę się tutaj.Jestem na forum od dwóch lat i mam mniej niż 500 postów. Ponadto nie w moim zwyczaju jest mieć kogoś w de jak piszesz.Generalnie ludzi szanuję,a jeśli na szacunek nie zasługują to ich po prostu dla mnie nie ma.
Awatar użytkownika
adamadi
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2013 13:27
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: adamadi »

:!:
Postarajmy się
Postarajmy się
images.jpg (13.07 KiB) Przejrzano 310 razy
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

adamadi pisze::!:
images.jpg
Oj sąsiad ;) popieram :)
Rachel
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 kwie 2013 19:16
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Rachel »

Ten wątek wydawał mi się najodpowiedniejszy do tematu jaki chcę poruszyć, wyjaśnić Darkowi :)

Darku, zauważyłam, że gdy Tobie ktoś zwróci uwagę robisz wszystko aby jednak prawda stała po Twojej stronie. Wiele razy gdy ja nie zgadzałam się z Twoją wypowiedzią, gdy podawałam przykłady Ty natychmiast zmieniałeś front. To znaczy jakby trzymałeś się tematu ale tego wcześniej obranego tylko z drugiej strony. Wiele razy na tym forum zarzucano mi konfliktowość, ale nie słusznie, bo taką nie jestem. Tu chcę przytoczyć Twoje i moje wypowiedzi.

Temat: Prewencja ZUS

W odpowiedzi na mój post, w którym napisałam o leczeniu sanatoryjnym a konkretnie rehabilitacji Ty odpisałeś mi tak:

"Pobyt w Sanatorium NIE ma Za ZADENIE CIE ..Wyleczyć On ma ograniczyć i nie dopuścicć do Powiklań i kolejnych schorzeń"

wówczas ja odpisałam:

"...Są dolegliwości, które odpowiednimi zabiegami można całkowicie usunąć.."

Ty jednak za wszelką cenę chcesz mieć rację, próbujesz mi udowodnić, że nie znam się na "tym" czy "tamtym" i piszesz tak:

"Zabiegi ,ktore przyjmujemy w Gabinetach zabiegowych MAJĄ za zadanie opoźnianie naszych chorob i powikłań .
Oczywiście można wierzyć w medycynę niekonwencjonalna , chińskich magów w latach 80-tych ubieglego wieku Moj Sp Ojciec na takich SZARLATANOW wydał troszke kasy a Mnie ..coż nie pomogło nadal bo prawie 30 lat MAM CUKRZYCE i jestem na insulinie-tak znam JEDEN przypadek w POLSCE Pana z Piaseczna ,który przeszedl przeszczep trzustki i nie bierze insuliny ale jets ON jedynym wPolsce ,ktory dzieki lekom osłonowym jeszcze ,,Żyje..."

W temat, który dotyczy schorzeń kostnych Ty wkręcasz cukrzycę, którą faktycznie nic ani nikt nie zwalczy, co najwyżej złagodzi dolegliwości. Kilka postów wcześniej piszesz do mnie jakobym sama się zakręciła w temacie. Dlaczego to robisz? Czy Ty faktycznie uważasz się za kogoś kto na tym forum wie najlepiej? Podobnie było gdy sprawy dotyczyły karty pojazdu i to co się komu należy mając orzeczenie o niepełnosprawności. Wówczas także próbowałeś mnie "zmieść" z moimi informacjami. Może dlatego aż tak cięty jesteś na mnie, bo tylko ja czasami "głośno" nie zgadzam się z Twoimi wypowiedziami, inni może też się nie zgadzają ale milczą. Ty jak widać takich osób jak ja nie trawisz, no ale takie jest życie - ile ludzi tyle charakterów i jak widać nie każdy musi zgadzać się z naszymi wypowiedziami. Pozdrawiam
Rachel
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 kwie 2013 19:16
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Rachel »

administrator pisze:Poniżej kolejny dobry przykład zaśmiecania tematu. Wątek o formalnościach związanych z wyjazdem do sanatorium z ZUS, a ktoś pyta jak jest w Kujawiaku mimo, że jest na stosowny dział na to.
http://www.forum.nasze-sanatorium.pl/vi ... 20#p106030

Czy usuwać te posty nie na temat? Czy przenosić je do innego wątku i działu? Czy założyć nowy wątek?
O takie przykłady chodziło Darkowi, dlatego dziękuję mu za zwrócenie uwagi na ten problem.
Pozdrawiam
Wg mnie takich spraw powinien pilnować DYŻURNY. A kto ma być dyżurnym? Może Administrator? A może zastępca administratora? Może ktoś z forumowiczów zająłby się tym? No nie mam pojęcia jak to robić, ale posty o treści nie dotyczącej wątku powinny być przenoszone na odpowiednie miejsce. Wiele ludzi gubi się w tym "co - gdzie", to normalne, jak w życiu, ale to nie znaczy, że mamy mówić o nich iż zaśmiecają "teren". W końcu każdy chce żyć w czystym otoczeniu "tak czy nie"? :)
ODPOWIEDZ