Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ale przed szczepieniem nie zapomnij odrobaczyć Fruzię ,nawet jeżeli nie wychodzi z domu to na butach przynosisz piasek który może być zakażony jajami tasiemca np.
medi pisze:Ale przed szczepieniem nie zapomnij odrobaczyć Fruzię ,nawet jeżeli nie wychodzi z domu to na butach przynosisz piasek który może być zakażony jajami tasiemca np.
Medi właśnie to robię kochana, w przyszłym tygodniu ma wziąć druga dawkę środka na odrobaczenie
Znajdź jej też coś do drapania ,bo inaczej Twoje piękne foteliki ucierpią A jak Ty do mnie kobieto przyjedziesz z tą swoją pupilką co Chyba Ci wyślę transporter po moim Stefanie
medi pisze:Znajdź jej też coś do drapania ,bo inaczej Twoje piękne foteliki ucierpią A jak Ty do mnie kobieto przyjedziesz z tą swoją pupilką co Chyba Ci wyślę transporter po moim Stefanie
Przyjadę bez niej...może mama mi z nią zostanie , transporter po Stefanie trzymaj bo może się przydać