Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
.....gdybyśmy mieli się juz nigdy więcej nie spotkać,czułbym,że w jakiś sposób cała przygoda mojego życia
została właśnie uzasadniona przez spotkanie Ciebie
A gdy się zejdą, raz i drugi, kobieta po przejściach, mężczyzna z przeszłością, bardzo się męczą, męczą przez czas długi, co zrobić, co zrobić z tą miłością? Agnieszka Osiecka
Myślę że" jest w nas obojgu coś takiego, wyobraźnia, poczucie humoru, dystans dzielący od wszystkiego, co powoduje, że z przerażeniem myślę o chwili kiedy znajdziemy się sami w pokoju.A z drugiej strony " martwię się o to, czy kiedykolwiek znajdziemy się sami w pokoju"
Odpoczywaj
''Co to jest miłość ?To spacer podczas bardzo drobniutkiego deszczu.Człowiek idzie,idzie i dopiero po pewnym czasie orientuje się,że przemókł do głębi serca''
A dla mnie miłość to też takie drobiazgi ...czasem banalne ...pozbawione sensu a cieszą ...czasem wzbudzają śmiech ostatnio mnie bawisz do łez...jednak w danej chwili są najpiękniejsze .Miłość to też te niepozorne wiadomości ale jak wymowne i kiedy je dostaje codziennie nie zwracałam na nie uwagi ale kiedy zaczyna ich brakować stają się obsesją
Miłość jedyna wybacza rzeczy nie do wybaczenia...
Miłość jak słońce: ogrzewa świat cały
I swoim blaskiem ożywia różanym,
W głębiach przepaści, w rozpadlinach skały
Dozwala kwiatom rozkwitnąć wiośnianym
I wyprowadza z martwych głazów łona
Coraz to nowe na przyszłość nasiona.
Prawdziwa miłość zawsze po kłótni znajdzie wspólny język...
Miłość prawdziwa nigdy się nie kończy...