Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
nika731207 pisze:Obowiązkowe są relaksacje i dwa wykłady psychologa, reszta jest nadprogramowa. Czasem jednak warto skorzystać, kuracjusze są informowani jaki temat kiedy będzie poruszany. Można wybrać coś co Cię interesuje.
Coraz bardziej podoba mi się perspektywa wyjazdu na rehabilitację leczniczą z ZUS-u.
Toć to dla mnie wszystko
Relaksacje...
Wykłady psychologa ....
Chyba czasu mi zabraknie ...na ...integrację ...
misiek78 pisze:Co do dietetyka to tez by mi sie przydalo:-) bo jako misiek mam troche za duzo tego cialka
Chudych Miśków raczej nie widziałam... Ale racjonalne , zdrowe odżywianie powinno być wspomagane aktywnością fizyczną :)
Jakiś fitness czy inny nie wyczerpujący sport...
Coś na temat tego bezpieczeństwa w Kortowie mogę powiedzieć, ale to już jak się...spotkamy ...
Uniwerek łata moje dziury budżetu domowego bo pracuję tam na umowę-zlecenie ... Zresztą od niedawna..