Ustroń 18. 09. 2014

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Re: Ustroń 18. 09. 2014

Post autor: ewasz »

agalew pisze:
Ewa56 pisze:
Witaj:) Przykre, że nie możesz sobie nic zaplanować. Tak, bywa w życiu. Postaraj się jednak (jeśli będziesz mogła)pojechać do Ustronia. Pozdrawiam serdecznie :kwiat:
Ewa jadę na 100% nawet jakbym am miała być sama :lol: :lol: :lol: W sumie jak jechałam do Szczawnicy , tez nikt nie odpowiedział. może Ci co jada, nie zaglądają na wspaniałą stronę , jaką jest NS :D :?: :roll:
Aguś, to prawda NS jest wspaniałe, tyle różnych rzeczy można się dowiedzieć, zobaczyć wspaniałe zdjęcia z różnych ośrodków sanatoryjnych a przede wszystkim to wszystko jest stworzone przez wspaniałych ludzi, którzy go tworzą.
Nasz Administrator umożliwił nam wszystkim taką nieocenioną ostoję, gdzie możemy się wypowiedzieć i po trosze zrealizować :D
forumowicz

Post autor: forumowicz »

agalew pisze: Ewa jadę na 100% nawet jakbym am miała być sama :lol: :lol: :lol: W sumie jak jechałam do Szczawnicy , tez nikt nie odpowiedział. może Ci co jada, nie zaglądają na wspaniałą stronę , jaką jest NS :D :?: :roll:
:lol: :lol: :lol: Agalew jak byś miała być sama ;) ( w co nie wierzę )....pisz a będę tam w godzinkę :!: by Cię pocieszyć :lol: :lol: Nie zaglądają i to ich strata :twisted: bo tu sami :lol: :lol: wspaniali ludzie ( ooo ale jestem skromna :oops: :oops: ) Pozdrowionka ślę :serce: :kwiat:
Awatar użytkownika
Ewa56
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 22 lip 2014 08:00
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Ewa56 »

agalew pisze:
Ewa56 pisze:
Witaj:) Przykre, że nie możesz sobie nic zaplanować. Tak, bywa w życiu. Postaraj się jednak (jeśli będziesz mogła)pojechać do Ustronia. Pozdrawiam serdecznie :kwiat:
Ewa jadę na 100% nawet jakbym am miała być sama :lol: :lol: :lol: W sumie jak jechałam do Szczawnicy , tez nikt nie odpowiedział. może Ci co jada, nie zaglądają na wspaniałą stronę , jaką jest NS :D :?: :roll:
DO="agalew" Masz rację.Słusznie. Cieszę się bardzo Jedz. Jak mi się uda, to wpadnę na kilka dni do Ustronia w październiku. Wiesz, ja zakochałam się w tym uroczym miasteczku! Wszyscy zachwalają inne kurorty, a ja "mój" Ustroń. Tym bardziej żałuję, że nie dostałam tam skierowania. Ale, może warto zmienić miejscowość? Mówi się, że Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Zobaczymy. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Oddział NFZ: Świętokrzyski

Post autor: Lewek »

smuga pisze: :lol: :lol: :lol: Agalew jak byś miała być sama ;) ( w co nie wierzę )....pisz a będę tam w godzinkę :!: by Cię pocieszyć :lol: :lol: Nie zaglądają i to ich strata :twisted: bo tu sami :lol: :lol: wspaniali ludzie ( ooo ale jestem skromna :oops: :oops: ) Pozdrowionka ślę :serce: :kwiat:
Smużko, jesteś Wielka :serce: :serce: :serce: Masz rację, spotkałam tu samych , wspaniałych, pomocnych ludzi. Jesteśmy jedną rodziną :serce: :serce: :serce:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Aguś :serce:
Jeśli tylko mi się uda to też w godzinkę do Ciebie Kochaniutka podskoczę :D
Buziole :lol:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

:serce: Ewasz ;) wychodzi na to że we wrześniu śmigamy do Ustronia :lol: :lol: i coś mi się widzi że Ty mnie przybierzesz po drodze :oops: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

smuga pisze::serce: Ewasz ;) wychodzi na to że we wrześniu śmigamy do Ustronia :lol: :lol: i coś mi się widzi że Ty mnie przybierzesz po drodze :oops: :lol: :lol: :lol:
Oj Smużko, nie wiem czy jak raz we wrześniu ;)
Wrzesień mam zapchany i zero ruchu no chyba, że w jakiś dzień powszedni ale nie jestem pewna :roll:
Raczej początek października :)
No nie wiem jak mi się ułoży, w każdym razie będziemy w kontakcie :lol: :D
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Oddział NFZ: Świętokrzyski

Post autor: Lewek »

smuga pisze::serce: Ewasz ;) wychodzi na to że we wrześniu śmigamy do Ustronia :lol: :lol: i coś mi się widzi że Ty mnie przybierzesz po drodze :oops: :lol: :lol: :lol:
Kochaniutkie, jak tylko znajdziecie czas i ochotę to serdecznie zapraszam :kwiat: :serce: :kwiat:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

agalew pisze:
Kochaniutkie, jak tylko znajdziecie czas i ochotę to serdecznie zapraszam :kwiat: :serce: :kwiat:
Aguś jak tylko mi czas pozwoli to sobie tej przyjemności nie odmówię, możesz być tego pewna :lol: :lol:
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

ewasz pisze:
Alek pisze:Titanic wśród naszych kurortów :)
Równica-B.jpg
Alku a tym Tytaniku mieszkałam w 2011 roku :lol: :lol:
Było super :D
A oto zdjęcia z mojego pokoju na V p.
[ obrazek zewnętrzny ]
[ obrazek zewnętrzny ]
ODPOWIEDZ