Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ja dopiekam się przy garach.
Pawełku! Uważaj tak z tym lazeniem bo przeforsujesz się. Będziesz jak ten struś pedziwiatr z kreskówki.Nie nadążysz w między czasie zdjęć pstrykac .
Orfeuszko kochana na zdrowie ja po prostu dbam o Ciebie, żeby słoneczko za bardzo Cię nie spieklo
Dostałam właśnie decyzję - orzeczenie niepelnosprawnosci o stopniu znacznym na rok.
Ja miałem umiarkowany stopień przez rok, a potem lekki dostałem na trzy lata, się kończy w styczniu. U nas taka menda siedzi w komisji że brak słów. Sądownie się odwoływałem i lekarz niby dobrze gadał, ale nie przywrócił umiarkowanego. A ta menda co w komisji u nas to taki pajac, że szok. Się kłócą ludzie z nim zawsze i nie ma na niego mocnych, ma dobre plecy pewnie, jest szefem komisji i jego zdanie jest ważne. Cham i burak i bez kultury jeszcze na dodatek.