ROZMOWY NOCĄ

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
malgorzatas
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lis 2013 14:16
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 6
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 2 razy

Re: ROZMOWY NOCĄ

Post autor: malgorzatas »

krecik pisze:Nie w kawiarence a w kolejce, w duuuużej kolejce :(
Miłego dnia Wam życzę. A ty Małgosiu :kwiat: przecież nie pijesz alkoholu to co się przymawiasz :lol: :lol: :lol:
Soczek marchewkowy czy jabłkowy :?: :lol:
Moze być soczek pomerańczowy..fakt ja nie jestem trunkowa...ale w DOBRYM TOWARZYSTWIE..... ;)
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

Zaczęła się Liga Mistrzów tak trzymać :) :) :)
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51

Post autor: Selene »

Goreczko :kwiat: z :serce: całego dziękuję :!: Poczułam się zażenowana i oczęta odrobinkę się spociły :oops:
Nie mniej ma nadzieję na oblewanie w tym roku Twoich urodzin na kołobrzeskim molo w większym niż poprzednio składzie :D
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

Selenko po tak miłych słowach zażenowana :?: :( Przecież powinnaś się tylko cieszyć i być dumna :) :) :)
Awatar użytkownika
agunia3
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 wrz 2012 18:17
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: agunia3 »

Sztani oglądasz mecz? Jaki wynik? W tv dziś nie ma relacji....czekam na jutrzejszy mecz Bayernu.
Rachel
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 kwie 2013 19:16
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Rachel »

gorkaa pisze:
agunia3 pisze:Gorka jeszcze jeden post i będzie 1000 :) u Krecika też bardzo blisko :)
Dziękuję Agunia, że zauważyłaś. Z tego powodu pozwolę sobie na wspomnienia. Zalogowałam się pierwszy raz w dniu 23.VII.2010r jako nowicjuszka, przestraszona przed wyjazdem do pierwszego w życiu sanatorium. ( wcześniej byłam dla matki z dzieckiem, więc to nie to samo ;) ) Zamieściłam post: cyt. Kołobrzeg " San"
przez gorkaa » 23 lip 2010 20:01
Zauważyłam, że bardzo mało w necie jest informacji o Sanatorium "San" w Kołobrzegu. Jadę tam w sierpniu. Kto był lub sie tam wybiera? i..... odpowiedziała mi Selenka. Cyt:
Re: Kołobrzeg " San"
przez Selene » 26 lip 2010 19:38
Witaj!
Trafiłaś bardzo dobrze. Wszystko masz na miejscu: bazę zabiegową dobrze wyposażoną,
kawiarnię z tańcami, SPA i kryty basen solankowy.
Jedynym mankamentem może być o tej porze roku koszmary tłok dosłownie wszędzie!!!
Ale najważniejsze jest doborowe towarzystwo. Jeżeli na takowe trafisz czego życzę
z całego serca to pobyt będziesz wspominać przez długie lata.

Udanego wypoczynku

Poczytałam jeszcze kilka postów napisanych przez Selen i pomyślałam skąd ta Selen tyle wie o Kołobrzegu? Gdyby mi wtedy ktoś powiedział, że z Selenką będę miło spędzała czas w Busku Zdroju, albo że będzie piła ze mną za moje zdrowie szampana na molo w Kołobrzegu w moje 18 ste :mrgreen: urodziny. To bym nie uwierzyła.
Dzięki forum poznałam super fajnych, uczynnych, bezinteresownych ludzi. Dziękuję Wam.

Hurrraaaa, mam 1000 POST.!!!!!!!
A to Ci dopiero :) 23 lipca to dzień moich urodzin, a ja 30 lipca 2010 też po raz pierwszy wyjechałam do sanatorium, z tym że do Ciechocinka. Pamiętasz jakie wówczas upalne było lato? Ty nad morzem a ja w Ciechocinku to nie to samo, ale wierzę, że pierwsze sanatorium podobnie jak i ja spędziłaś cudownie. Pozdrawiam :)
Awatar użytkownika
gorkaa
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lip 2010 10:57
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: gorkaa »

krecik pisze:Gorko :kwiat: , tak razem występujemy niczym na ślubnym kobiercu :lol: :lol: :lol:
Witajcie
dopiero teraz mogę poczytać w spokoju posty i serdecznie Wam podziękować. Zaszczytem dla mnie jest również, że to razem z Krecikiem ( głównym elektrykiem forum) świętujemy tego tysiączka. Wszak wspólnie niejednokrotnie dbaliśmy o oszczędności gasząc światełko.
jeszcze raz dziękuję :serce:

:kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51

Post autor: Selene »

margot pisze:Selenko po tak miłych słowach zażenowana :?: :( Przecież powinnaś się tylko cieszyć i być dumna :) :) :)
Kochana Margot :kwiat: ależ ja się cieszę i to bardzo :!: :D Jedynie czuła się zaskoczona takim dictum Goreczki :D
Awatar użytkownika
Irena0404
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 wrz 2012 11:41
Oddział NFZ: Małopolski

Post autor: Irena0404 »

Dobry wieczór nocne ludki. godzina późna a tu blask bije w oczy od słoneczek :D Gratulacje gorkaa :kwiat: , kreciku :kwiat: a ty kreciku szczególnie uważaj bo słoneczko oślepia :) a może...ciemne okularki załatwią sprawę :)
Awatar użytkownika
gorkaa
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lip 2010 10:57
Oddział NFZ: Podkarpacki
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: gorkaa »

witaj Irenko i wszystkie Nocne Mareczki
ODPOWIEDZ