Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
Ysy z humorem zawitał i bardzo dobrze
U mnie słoneczko już pięknie świeci, miałam iść na pazurki ale moja kosmetyczka się rozchorowała i chyba pójdę na spacerek, szkoda siedzieć w domu w taką pogodę
Miłego dnia wszystkim i dużo
Dzień dobry
Pogodny dzień ,mgła opada ,nie źle jak na tę porę roku
Ysy poranna kawa humorek
Alutka po kuracji w domu ,zderzenie z rzeczywistością
Pazurki poczekają ,inny termin ,w domu mam cały zestaw hybrydowy ,bez wydawania kasy
Małe rzeczy ,chociaż to pocieszenie
Jak zawsze w pracy ,pozdrawiam
Miłego spokojnego ,pogodnego dnia
Witam i ja ... z ogródka (dzialki), który czekał na nasz powrot. Pogoda fajna. Slonko od czasu do czasu zajrzy. Dużo pracy, a przed nami za tydzień kolejna daleka podróż w odwiedziny rodzinne. Jak dobrze, że od kilku miesięcy nie pracuję. Grażynko, spokojnej pracy a wszystkim ładnej pogody.
Pozdrawiam
Bogutka
Bogutko dziękuję ,na razie spokojnie ,ale później
Zaległości po kuracji w domku ,wszyscy tak mamy
Marzenka , super relacje z Świnoujścia
Dani nie zagościła ,mamy nadzieję , że bez złych wiadomości
Zmykam do codzienności
Dobry wieczór
Dzień,,zalatany,, białe korytarze jeden doktor drugi doktor ech...
Od maja zaczęłam temat rehabilitacji zabiegi dopiero w styczniu ...ech
Poza tym deszcz zimno i zaczyna u nas ostro wiać zmina pogody zapewne.
Dani co tam u Ciebie ?
Ewasz ruszasz do wód ?
Bogutka w domu już....Marzena jeszcze reset w Świnoujściu...fajnie
Czas na herbatkę ... może z pigwą.
Marzenki ,godzina dancingowa imprezki
Atinka ,nie strasz białymi korytarzami ,ale rehabilitacja inna sprawa
Odliczam dni do rehabilitacji ,wcześniej pisałam
Zakup zrobiłam ,ciuszek który cieszy
Dzień zaliczam do udanych ,ale inne czas pokaże
Miłego wieczoru
Atinko, wyjazd zbliża się milowymi krokami. Dzisiaj spadło 456 numerków a w tym tygodniu to już spadło 1520 - szok jak szybko....
Teraz mam 11 350 więc coraz bliżej do końcowej stacji.
Miłego wieczoru