Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry,
Ysy pozdrawiam cieplutko i chyba o drugą czarną poproszę po wczorajszym wieczorze, a drugi przede mną
Udanego wieczoru życzę i buziaki przesyłam
Witam,dzień zaczęliście z przytupem-to bardzo fajnie-Wszystkim Andrzejom w Dniu Imienin Najlepsze Życzenia,Pozdrowienia,Serdeczności i Buziole Przesyłam
Ruda Andzia bierze krem
Mary Anna super grzybki konserwowane ( ileż bym dał za kolejny słoik )
Andrzej LOKAL obstawia
Ja postaram się znaleść SPONSORÓW i trunki i ZAPRASZAMY Portal do Naszego Forumowego Jedrka na imprezkę
Darek, dzięki zaproszenie przyjęte i kremik będzie i jeszcze soczek fajny wezmę
Andrzej, piesoł jak chce to niech liże jak da radę wszystkim
O, a dla Andrzejka prezent jaki mam, oj chyba będzie zdziwiony , byle muza dobra była.
To do zobaczenia później
Maryaan, to super jak masz dobrą miotłę to możesz mnie po drodze zgarnąć, żeby soczek się nie rozbił i ten kremik dotarł bezpiecznie, bo coś na ząb wskazane
Hejka.Qurna na buziole się nie doczekałam ,no ale focha nie strzelę bo mnie na impre nie wezmą .Dodam że zmarnowane grzybki posiadam .Uśmiercić puki co się nie dałam to poimprezowac trzeba .Taki troszku farbowany ten nasz solenizant ,ale co tam ,ważne że argumentacja jest avi tak w terminie powtórkę się zrobi