Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Paweł fajne foty. Mój młody kopał w piłę w klubie przez kilka lat miałam nadzieję, że coś z tego będzie ale niestety doszedł do pewnego wieku i nie miał gdzie dalej trenować.
U mnie syn też do 18 kopał bardzo dobrze się zapowiadał, ale niestety się odechciało mu. Szkoda, ja od małego za piłką i grałem troche na bramce w klubie, w juniorach i jakiś czas w seniorach. A teraz fotki na meczach robię, a ogólnie kocham piłkę nożną. W Olsztynie nie miał gdzie trenować Kasiu? Dziwne.
No nie miał, bo jak zaczął grać w jednym klubie to tam tylko do któregoś roku życia nie pamiętam dokładnie. Później przenioslam go do stomilu ale jakoś nie bardzo mógł się tam odnaleźć w grupie. Tam dzieciaki były już od kilku lat w zwartej grupie i jakoś tak wyszło.
Młody jak zaczął kopać w piłę to nie było naboru do stomilu i musiałam zapisać go do innego klubu. Może gdyby od początku trenował w stomilu może coś by z tego wyszło.
Teraz kapuje, szkoda talentów, bo jak mój grał to lubiłem chodzić i patrzyłem obiektywnie i miał zadadki na kariere , słowa trenerów. Niestety, 18 pyknęła i coś się odmieniło i po karierze.