Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Fionka pisze: 10 lut 2020 22:55
Dobry Wieczór Nocne . Ciekawe co tam Rybka narozrabiała że szlaban na wyjazdy ?. Maryan pisze że wieje a u mnie pizdzi jak w kieleckim a na dodatek leje .Mimo zawirowań spokojnej nocy
No przecie u mnie tyż piździ, ale bałam się moderatora
Ja niewiem o co tutaj chodzi .
Około 11,30 miałem zaliczyc pewien urząd chciałem przemieścić się samochodem a tam przez 30 minut chyba ARMAGEDON
Wiało ,że nie było szans podejść do autka , gdy już dotarłem to na głównej ulicy Katowic było czarno -tak zachmurzone niebo i biało ,że dosłownie na 2-3 metry nic nie było widać .
A ja przez 30 minut w samochodzie miałem palpitacje serca jechać nie jechać fakt popełniłem małe wykroczenie odpaliłem samochód aby się ogrzać 30 minut zero samochodów zero ludzi .
To był chyba koniec Świata
Wróciłem na z góry upatrzone miejsce .
Narazie nigdzie nie wychodze
Witam,Pozdrawiam,Serdeczności i Buziole Przesyłam zdawałoby się niewinna Sabrina mocno rozrabia ale nie wiedziałem że pisanie o D-3 jest takie.....toksyczne Miłego Wieczoru Życzę