Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Gorka witaj! gdzie żeś Ty była,jak cię nie było? nic się tutaj nie zmieniło,nadal wszyscy mnie kochają,czasem dogryzają,ale to rozumiem,miłość nie jedno ma imię mam nadzieję,ze Ty też mnie nadal uwielbiasz
Witam,Max jakbyś nie miał do czynienia z krajem środka i koro wirusem to miałbyś więcej zwolenników Pozdrowienia,Serdeczności Przesyłam i Miłego Popołudnia Życzę
Cieszę się że jesteś zadowolony Max z takiego stanu jaki jest na dzień dzisiejszy i mam nadzieję że wierszy nie będziesz pisał-tak dla urozmaicenia,chyba że Amor Cię trafi jakąś.....strzałą