Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
I u mnie kiszka tyle że bez smacznej zawartości nadzieje prysły operacja... podpisałem się, że na własną odpowiedzialność narazie zgody nie wyrażam i spróbuję rehabilitacją
z grzybami oczywiście,ruskie córka lubi my też wiadomo ale mniej .Kilka miesięcy temu odkryłem w biedronce ruskie bardzo dobre ,dużo i tanio chyba 5,6 zł za bodaj kilogramowe opakowanie w trzech nie przejadamy tego na raz ,wiadomo smaże sporo cebuli do tego i pychota ,kupowałem z innych sklepów ruskie ale były zawsze do niczego ale te mniam pyszne ,wiadomo że jak samemu się zrobi najlepsze no ale tak jak pisałaś czasem te zdrowie innemu brak czasu itd.Siostra daje różne nadzienia do pierogów nawet wątróbki czy serca i zawsze pyszne oczywiście te odsmażane to już poza konkurencją