Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Aguś, miło jest popatrzeć jak ludzie z sobą się spotykają i doskonale się czują w swoim towarzystwie-senior taki jak ja ma tą satysfakcję że może być wśród Nich,a jeszcze mnie tolerują to znaczy że jest dobrze
Andrzej bardzo dobrze mówisz Popieram w 100%, na innym forum zdarzyło mi się kilka razy organizować spotkanie i zawsze jest super, fajni ludzie i naładowane baterie pozytywną energią