Spotkania w Świnoujściu

W tym dziale piszemy wyłącznie na temat spotkań, zjazdów, zlotów forumowiczów.
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Re: Świnoujście luty 2020

Post autor: zbigniew165 »

Ewasz dziękuję za Twój wpis, bo jest tak jak piszesz. :kwiat:
Co do spotkań forumowiczów w czasie pobytu w sanatorium, to mamy z Gienią złe doświadczenia właśnie ze Świnoujścia, gdzie pomimo naszych starań nie doszło do takiego spotkania przez try tygodnie, a było uzgadniane kilka razy. Druga strona nie znalazła czasu na spotkanie w kawiarni, chociaż wszyscy mieszkaliśmy w obiektach oddalonych od siebie ok. 100 m i widywaliśmy się na promenadzie i na tańcach.
Ewasz chyba te nasze doświadczenia z lutego 2020 r
Dlatego też teraz umawiamy się tylko ze sobą jako dobrzy znajomi, którzy rozumieją się i mają podobne poglądy. Odpowiada nam wspólne towarzystwo, spacery i spędzanie czasu wolnego bez żadnych podtekstów. :)
Możemy się umawiać na kawę ale będąc już na miejscu w uzdrowisku lub krótko przed wyjazdem. :roll:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Teraz załapałem o co chodzi. Przynajmniej tak mi się zdaje. Wy po prostu dzielicie się swoimi sprawami ze wszystkimi na forum. Fajnie. To się nie wtrącam.
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 52 razy

Post autor: ewasz »

Zbigniewie, przed Waszym wyjazdem do Świnoujścia cały czas uczestniczyłam w Waszych przygotowaniach, umawianiach etc. Również śledziłam cały czas Wasz pobyt w rzeczonym. Wszystko jawnie, bez podtekstów. Można było sobie wyrobić zdanie o Waszych relacjach i dlatego napisałam to co napisałam.
Pozdrawiam :)

Mocart, gdyby Gienia i Zbigniew mieli "nieczyste" sumienie to nie pisaliby o tym TU a skrzętnie ukrywali :)
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Post autor: zbigniew165 »

Ewasz wydaje mi się, że zbyt krótki staż na forum Mocarta spowodował, że doszedł do takiego wniosku. Nikt przed nim nic takiego nie wymyślił, bo dużo ludzi wie jak się zaczęła moja znajomość z Gienią.
Myślę, że jak będzie snuł dalej takie teorie, to nikt się z nim nie spotka w realu o co tak usilnie zabiega i wprasza się na spotkania w Świnoujściu, Kołobrzegu, a może jeszcze w innych uzdrowiskach. :roll:
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 158 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Mocart
A ja bym się z Tobą spotkała w Kołobrzegu lub Świnoujściu tym bardziej że nie znam tych pięknych miejscowości.
Jeśli jesteś człowiekiem empatycznym dużo osób jest chętnych na kawę w uzdrowiskach.
A po tych trudnych czasach to prawie pewne... ;)
Pozdrawiam.
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 260 razy
Podziękowano: 138 razy

Post autor: GIENIA »

O rety :o :shock: pan moderator nocą biegał tutaj z gumką :o

Ewaszko :kwiat: niektórzy tak już mają :roll: sądzą innych wg siebie :?

Atinko :kwiat: no to poznasz pana M osobiście , o ile Go jeszcze nie znasz ;)

Zbyszku :D pani M czytała już , że jesteś we mnie zakochany :?: :lol: :lol: :lol:

Mocart :) i ja chętnie się z Tobą spotkam ;) tylko po co jechać aż nad morze ... pod Zygmuntem może być :?: kiedy i o której :?: :lol:
forumowicz

Za dużo emocji ostatnio. Miejmy nadzieję że wiosną 2021 będzie zdrowe powietrze i dożyjemy szczęśliwie i może będzie okazja się spotkać.Wolę spotkanie nad morzem z szumem fal i pyskującymi mewami. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 260 razy
Podziękowano: 138 razy

Post autor: GIENIA »

A gdzie ty Mocart dopatrzyłeś się tych emocji :?: :o grzecznie , spokojnie ... ;)
Nad morzem no to niestety z mojej strony nierealne :roll:
Najbliżej , to nam będzie pod Adamem ;)
forumowicz

Atina pisze: 31 paź 2020 08:38 Mocart
A ja bym się z Tobą spotkała w Kołobrzegu lub Świnoujściu tym bardziej że nie znam tych pięknych miejscowości.
Jeśli jesteś człowiekiem empatycznym dużo osób jest chętnych na kawę w uzdrowiskach.
A po tych trudnych czasach to prawie pewne... ;)
Pozdrawiam.
Bardzo chętnie. Miejmy nadzieję że wirus da nam spokój i się odczepi. Chce się już normalności.
forumowicz

GIENIA pisze: 31 paź 2020 16:28 A gdzie ty Mocart dopatrzyłeś się tych emocji :?: :o grzecznie , spokojnie ... ;)
Nad morzem no to niestety z mojej strony nierealne :roll:
Najbliżej , to nam będzie pod Adamem ;)
Gienia, ja mam wrażenie że jestem z kimś mylony. Ten Ziguś i Adaś to pewnie w Krakowie. Ja mam najbliżej do dynkmala hajera Pstrowskiego. Jak jest życzenie to mogę być gondolierem na grubie w Luizie. Jutro miałem zabrać towarzystwo na cmentarze. Ale bęc bo zamknięte i pozostaje spacerek po sztauwajerach i może jakiś 0% browarek po obiadku. Takie czasy. Pozdrawiam
ODPOWIEDZ