Z Tobą nie machetny pisze: 17 mar 2018 11:00Hi hi hi przynajmniej ze mną nie ma problemu bo wiadomo że wredniuchMaryann pisze: 17 mar 2018 10:53 Wszędzie są tacy ludzie... mamy ich wszyscy wśród znajomych, wśród "kolegów" z pracy.... Więc i tutaj jest podobnie.... Chociaż myślę że niektórzy pozwalają sobie na pokazanie swojej prawdziwej twarzy ... a za to inni udają kogoś kim nie są...![]()
![]()
![]()
![]()
miłość i sex sanatoryjny!
- Maryann
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 4
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 3 razy
Re: miłość i sex sanatoryjny!
-
forumowicz
strapper pisze: 17 mar 2018 09:21Ma60an pisze: 16 mar 2018 17:05 miłość i sex sanatoryjny .... temat wątku ...![]()
Bardzo Was zaskocze , gdy napiszę , ze nie zaznałem seksu w sanatorium , ale bardzo Kogos pokochałem![]()
Obiekt mojego uczucia , od chwili poznania był ze mną bardzo szczery - Pani ma męża i bardzo Go kocha .. nie zdradzi go , nie zostawi ... dla mnie ma dotyk dłoni , wspólne spacery , tańce , wypite drinki i długie , długie rozmowy ...
Szanuję Ją tak bardzo , że ..... nigdy do niczego nie nakłaniam .... to prawdziwa dama ... każemu życze takiej żony![]()
Komplement raz, komplement dwa
Już się zaczęła flirtu gra ...
By zgasić nierozsądku szał
Należy skończyć ... lecz czegoś żal
Ona wchodziła , walizę " trzymie "
Chętnie pomogę - Marian me imię
Od tamtej pory minął szmat czasu
Mnie do NIEJ ciągnie - jak wilka do lasu
Ona cichutka , sliczna i miła
Mariana , w podzięce , tak wytańczyła
Że facet padł i jak trup i lezy
Kto chce , niech wierzy ,
Kto chce , niech nie wierzy
I chociaż czasu minął szmat
Nie przywiązujemy się do dat
Nasz każdy wyjazd to impuls do działania
Do spacerów , rozmów , tańców ,
Lecz nie do kochania..
M B
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
NIE ZGADZAM sięGIENIA pisze: 17 mar 2018 07:53Masz rację Felice , nie powinnam była o tym pisac .....Felice pisze: 16 mar 2018 23:10 Gieniu napisałaś o spotkaniu w Krakowie... byłam na nim i teraz źle się czuję z myślą,że ktoś przyszedł tam tylko po to,by mnie oglądać nie ujawniając siebie.
Osobiście uważam,że albo powinnaś napisać wprost o kogo chodzi,albo nie pisać wcale.
Tak cała sytuacja budzi sensację i niezdrowe domysły.
Jeżeli się mówi A mówi się i B
Zostałem wywołany w Twoim poście Jako osoba czynnie uczestniczaca.
Wielu zforum zapewne skojarzy datę .
Data Spotkania w Krakowie zbiegła się ze Śmiercią Sp.Seleny
Tylko aby przekazać tą informację będącymw Kraowie Forumowiczom pojawiłem się na tym spotkaniu
jak wspominałem byłem 2-3 godziny
Czuję się wywołany do odpowiedzi Dlatego Prosze o Ujawnienie Nawet gdyby tyczyło się to Mojej Osoby moge ponieść konsekwencje.
Fakt przeczytałem całe 137 stron dotyczace Spotkania w Miescie Kraka załozonego przez Franciszka i z wpisów tylko dwie osoby zlikwidowały Ówczesne konta nie dochodzę bo nie sprawdzałem wszystkich ich wpisów ale Chyba Nie miałem przyjemności Korespodencji
Dlatego monotematycznie Prosze o wskazanie lub Wykreslenie Mojej Osoby Bo prawada była taka co potwierdze kolejny raz PRZUYYJECHAŁEM JAKO POSŁANIEC SMIERCI Naszej Seredcznej Koleżanki
Nawet obsceowo za co nie przeprosiłem do dziś odezwałem się do Słoneczka
Tak byłem totalnie nabuzowany Max wzioł mnie na Bok i uspokoił i pocieszła ,że nie dostałem sławnych ..pierogów u tej babci Malinyw Krakowie
-
forumowicz
fajną kumpelą kobieta kobiety i wszystko jasneGIENIA pisze: 17 mar 2018 10:34Felice , jak już pisałam , załuję że " wywlokłam " to na forum . Sprawa jednak dotyczyła tylko i wyłącznie mnie , zatem nie ma powodu , abyście brali to do siebie .Felice pisze: 17 mar 2018 10:04 ...powiem szczerze,że nawet przez myśl mi nie przechodzi,że to mógł to być ktoś z nas.
" Ta " osoba , nie chciała tylko mnie na spotkaniu , dla Was jest zapewne fajną kumpelą .
I zakończmy ten temat ...
-
forumowicz
-
forumowicz
-
forumowicz
-
forumowicz