Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam ja dalej w kolejce .Zakończyłam dziś dzień z nr.1717.Jak dzwoniłam do nfz to miła pani poinformowała mnie że może maj czerwiec a jak się nie załapie to lipiec.Dla jednych termin super ale ja chcę jechać teraz a w wakacje z mężem,bo w pracy każdy chce mieć trochę wakacji.Wygląda że w śląskim na sanatorium trzeba czekać 2,5roku.Pozdrawiam
iwcia odpowiadam Tobie ,ponieważ 12 maja mija 18 m-cy od ostatniego pobytu i chcę skorzystać ze zwrotów a mam tylko na to dwa miesiące ,ponieważ latem nie dostanę urlopu Ale jestem dobrej myśli że uda mi się skorzystać z tego.
Witajcie oczekujący i Ci z przydziałami Ja mam nr 76150 i cieszę się że powoli leci w dół i mam co odliczać. Zazdroszczę tym co już siedzą na walizkach Pozdrawiam i życzę spełnionych wyjazdów