Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Qrde, miękkie mam serducho a oczy blisko pęcherza no i... wzruszyłam się, łezkę uroniłam
Torcik wirtualny, malutki bo za pomocą telefonu
Niektórzy z Was pamiętają tort urodzinowy zbiorowy w Krynicy. Było pięknie, radośnie i tanecznie Może jeszcze da się powtórzyć i dołączą nowe osoby byłoby cudnie
Ewuś. Ja pamiętam ten piękny tort, bo sama go zamówiłam i wniosłam . To były piękne dni, po prostu piękne dni. Cudnie było. Przyjechało wtedy do mnie tyle Kochanych Ludków. Super spędziliśmy ten wspaniały czas. Marzę, by kiedyś to powtórzyć...
Tak Lewku, dzięki Tobie cudny i smaczny był tort. Było nas wiele bo 24 osoby i działo się, oj działo
Jeszcze raz dziękuję za piękne życzenia i z ogromną radością chciałabym się z Wami spotkać
Na zdrowie kochani