Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Selenko szampanik zawsze i za Ukrainę również , tylko może niech się zdecydują czego tak naprawdę chcą , ale to jest myślę głębszy temat i nie na ,,chop siup - forum ns " podejście euforyczne to mamy we krwi jako Polacy , ale widok flag czarno-czerwonych obok biało-czerwonych to nie jest chlubą , a wręcz przeciwnie
Dodam jeszcze tak na marginesie , że czarny i czerwony to moje ulubione kolory jak sama widziałaś , ale akurat znając ciut , ciut historii to ... niekoniecznie udany zestaw
Wow,nikogo nie ma?
A ja w końcu dzisiaj po trzech feryjnych turnusach odzyskałam swoje życie.Mogę robić co chcę,spać ile chcę,nie sprzątać,nie gotować,nie robić za przewodnika po Warszawie.....Och sama świadomość takiego stanu rzeczy jest cudna.Nie wiem kiedy wszystko wróci na swoje tory,ale dziś liczy się tylko to,ze NIC NIE MUSZĘ
Alice pisze:Wow,nikogo nie ma?
A ja w końcu dzisiaj po trzech feryjnych turnusach odzyskałam swoje życie.Mogę robić co chcę,spać ile chcę,nie sprzątać,nie gotować,nie robić za przewodnika po Warszawie.....Och sama świadomość takiego stanu rzeczy jest cudna.Nie wiem kiedy wszystko wróci na swoje tory,ale dziś liczy się tylko to,ze NIC NIE MUSZĘ
A ja tak liczyłem na to, że kiedyś oprowadzisz mnie po Warszawie ale skoro to dla Ciebie takie uciążliwe to nie będę nalegał
Kreciku,obiecane i załatwione.Ja to bardzo lubię,ale teraz trzy zmiany i w większości nieletnie .Zwiedzanie z Wami będzie samą przyjemnością.Zapraszam 15 marca na zamknięcie festiwalu światła w parku pałacu w Wilanowie.Jest naprawdę bajecznie i zjawiskowo.Zresztą każdy wybrany przez Was termin będzie ok.Tylko nie od 10 kwietnia.Wtedy zapraszam do szpitala wojskowego w Bydgoszczy.