Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Felice pisze: 08 paź 2020 21:05
Jak wyglądają jak Ty i Atinka to pewnie lubi
Te w sosie może też.
Jak kiedyś Bednarski na kłopoty to Feli niezawodna na poprawę humoru..
Powtarzając za Solejukową " Kto z rana popi..epszy, dzień ma potem lepszy'.
Mam na myśli "ble,ble,ble"... a nie to co tam już na myśli co niektórym... Nie grzeszyć myślą
Dzień dobry zapomniałam .. no to dzień dobry
Dzień dobry ,poranna zmiana
Pochmurno deszczowo ,mokro
Jesienna szaruga ,gorsze pogodowe samopoczucie
Ysy z poranną kawusią ,nie zagościł
Ewasz na miejscu ,daj nam dobrego znaka ,pozdrawiamy życzymy zadowalającej rehabilitacji
Kulinarnie na pogaduchach ,tylko śniadanko w pracy
Kawusia pozostawię ,może jeszcze ktoś zagości
Pozdrawiam z pracy ,pogodnego dnia
Dzień dobry
Kawa jak najbardziej o tej godzinie wskazana.
Jak się człowiek ''nasłucha i naczyta'' o tej koronie ech....
Ok pogoda jako tako nijaka oby do wiosny
Atinko mam widok na sanatorium "Równica" i na górę Równicę i resztę.
Lekarz właśnie był, zaordynował multum badań na poniedziałek. Dzisiejsza głodówka była bez sensu. Gdyby oddz. rehabilitacyjny był czynny to dostałabym zabiegi. Niestety z powodu Covida jest zamknięty