Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
andrzej1955 pisze: 09 paź 2020 00:08
Co do tematów tutaj poruszanych Dani to już od samego początku preferujemy....BLE,BLE i żadnych kłótni, Wszyscy Pozytywnie Zakręceni Ludkowie Bardzo Mile Widziani
Tak jest Andrzejku . Upomniałeś , więc już nie piszę , pozdrawiam serdecznie i dużo zdrówka życzę . Miłego weekendu .
Feli , Ewciu może źle zrozumiałam ale chodziło mi o te kłótnie . A wiem , że my w tym wątku przecież nie kłócimy się . Przez słowo ,,kłótnie" tak to odebrałam . Ale myślę , że sam założyciel wątku wypowie się w tym temacie . Pozdrawiam .